Xperia PLAY - telefon za igralce

Xperia PLAY - telefon za igralceV naslednjih nekaj letih bo eden najbolj zanimivih trendov v video igrah uvedba pametnih telefonov, ki tekmujejo z ročnimi konzolami. Prvi na vrsti: Sony Ericsson Xperia PLAY 4G, 4G pametni telefon s certifikatom PlayStation, ki je zdaj na voljo v omrežju AT&T. Poleg tega, da se ponaša s 4-palčnim zaslonom na dotik, sprednjo in zadnjo kamero ter šestosnim nadzorom gibanja, se Xperia PLAY odpre, da razkrije krmilnik v slogu PlayStation-vključno s ploščico D, ikonskimi gumbi za obraz PlayStation, levo in gumbi na desni rami in celo dve igralni palici na sledilni ploščici. Dovolj je reči, da se na Xperia PLAY ne boste ukvarjali z neodzivnimi gumbi na zaslonu na dotik.

Za razliko od večine pametnih telefonov PLAY ni samo telefon, ki preveri vašo e-pošto in vsebuje nekaj malih puzzle iger. Med nastavitvijo nadzora, njeno precejšnjo knjižnico - danes več kot 150 naslovov - in dejstvom, da je njen nabor čipov optimiziran za grafiko in zmogljivost iger, the Xperia PLAY je pametni telefon igralcev.

Xperia PLAY ima veliko brezplačnih igralnih ugodnosti. Za začetek je sedem iger vnaprej naloženih-med njimi pa ne boste našli Angry Birds. Namesto tega ponujajo vse, od visokoproračunskih športov, dirk do klasike PlayStation. Ti naslovi vključujejo Madden NFL 11, The Sims 3, Dungeon Defenders: Second Wave, Crash Bandicoot, Asphalt 6: Adrenaline, Star Battalion in Tower Bloxx . Poleg tega lahko lastniki Xperia PLAY do januarja 2012 iz EA prenesejo pet brezplačnih iger: FIFA 12, Battlefield: Bad Company 2, Dead Space, Need for Speed: Hot Pursuit in Need for Speed: Shift .

Xperia PLAY - telefon za igralce

Ko se lastniki naveličajo svojih enajstih brezplačnih iger - kar bi moralo trajati nekaj časa - se lahko odpravijo v trgovino telefona po več naslovov, ki so optimizirani za Xperia PLAY. Letos so bili objavljeni klasiki PlayStation Jet Moto, Hot Shots Golf 2 in Wipeout-vendar je to le del kataloga iger, optimiziranih za Xperia PLAY. Tu je predstavljena široka paleta žanrov, z zadetki glavnih igralcev, kot sta EA in Gameloft, in celo nekaterih neodvisnih. Pravzaprav se je Mojang odločil za Xperia PLAY za predstavitev žepne izdaje svojega zelo priljubljenega naslova Minecraft, nekaj mesecev pred njegovo dostopnostjo v različici z zaslonom na dotik za druge naprave Android in iPhone.

Če mislite, da pametni telefon ne more ponuditi ogromnih iger, vas bo presenetil 9MM, strelec v tretji osebi v slogu Grand Theft Auto; Order & Chaos, MMORPG; in Shadow Guardian, akcijsko-pustolovščino, v kateri iščete izgubljeno relikvijo. Xperia PLAY ima ekskluzivno pod imenom Dead on Arrival, 3D akcijsko igro od zgoraj navzdol, ki vas bojuje proti hordam zombijev. Obstaja tudi Sleepy Jack, ustvarjalna 3D leteča igra, v kateri prečkate 30 stopenj, ki predstavljajo sanje mladega fanta.

Tisti, ki so že od nekdaj sanjali o tem, da jih bodo zadeli, lahko poskusijo s pogodbo Killer, in kdor je zasvojen z igranjem obrambe stolpa, naj ne okleva in se odloči za drugo svetovno vojno na temo Guns'n'Glory WW2. In če želite športne igre, ima Xperia PLAY ročni vpogled v Tiger Woods 2012 in FIFA 12. Za tiste, ki ne morete prenehati igrati arkadnih strelcev, je na voljo tudi Galaxy on Fire 2 THD, ki je seveda nameščen zunaj prostor.

Če se Xperia PLAY osredotoča na igre na srečo, ne pomeni, da zanemarja tudi druge pomisleke. Z dveletno pogodbo stane 4G Xperia PLAY le 49,99 USD za AT&T (kupci Verizona lahko dobijo različico 3G s šestimi prednaloženimi igrami za enak znesek s spletnim popustom). Polnjenje je enostavno z vključeno priklopno postajo, ki zaslon Xperia PLAY pretvori v velik prikaz ure (kot nalašč za mizo ali nočno omarico) in ima zvočni kabel za priključitev zunanjih zvočnikov za glasbo. Potem so tu še Bluetooth, Facebook integracija, GPS in 802.11n Wi-Fi in še več. Najpomembneje je, da je kakovost klica visoka, zato vaša izbira igralnega telefona ne pomeni, da bodo morali prijatelji in družina vpiti v svoje telefone in vse ponoviti.

Medtem ko so recenzenti povsod hvalili Xperijo PLAY zaradi njene življenjske dobe baterije-en pisatelj ga je priklenil na 9 ur in 18 minut-ta posnetek [//www.youtube.com/watch?v=I6O-kURqqEI&feature=youtu.be] iz služb za stranke vam bodo pomagali pri daljšem prehodu med stroški. Internet lahko na primer izklopite, medtem ko ga ne uporabljate, da se vaši programi osvežujejo manj pogosto in da se e-pošta manj sinhronizira. Telefon celo prikazuje, kateri programi porabijo največ baterije, tako da lahko prilagodite najhujše kršilce.

Xperia PLAY - telefon za igralce

S svojim rodovnikom s certifikatom PlayStation Xperia PLAY verjetno ne bo zadnji poskus Sony Ericsson -a, da bi združil hardcore igre s funkcijami pametnega telefona. Na prvi pogled je zelo impresiven in igralcem ponuja nekaj odličnih naslovov za igranje na poti.

Avtor: Matt Walker
Glavni urednik CCC

*Stališča, izražena v tem članku, so izključno mnenja avtorja in ne izražajo stališč Cheat Code Central. Ta teden je tudi zgolj fikcija*