WM10 - Kot se ključ obrne

MISIJA WASTELAND 10 - As The Wrench Turns

Lokacija: trdnjava Deep Friah - Chumbucket

Nagrada: Chumova nadgradnja hitrosti popravila svetega ključa

Cilj: Vožnja do vhoda

Rob se nahaja na južni steni Gastowna. Sledite poti med in čez kupe odpadkov na obrobju naselja, da pridete do oznake, ki prikazuje pretrgano cev, ki deluje kot vaš vhod. S harpuno potegnite šibka vrata s poti, da pridobite dostop.

Cilj: Poiščite Chumov sveti ključ

Izstopite iz Magnum Opusa in se sprehodite po cevi, navzdol po stopnicah. Delno navzdol boste spodaj slišali argument, ki vas bo opozoril na sovražnike v notranjosti. Spustite se po lestvi in ​​se pomaknite navzdol po klančini, da poiščete nekaj ostanki desno na dnu. Ko to poberete, pojdite v drugo smer in poglejte v kovinske konstrukcije na levi strani, da bi našli še kakšen kos ostanki . Sekunda ali dve mimo tega na sredini poti je več ostanki za vas, da nab.

Naravnost naprej na poti bi morali videti še več ostanki pobrati z neoboroženim sovražnikom vojnega psa, ki ti stoji s hrbtom tik pred nami. Če je mogoče, poskusite s prikritim umorom, če tega ne storite, pa sodelujte z njim in bližnjim vojnim fantom. Kot ponavadi, ne pozabite, da se bojnemu psu ne boste mogli blokirati in ga premagati do tal. Dvignite ostanki v kotu, ko končate.

Boj bo verjetno opozoril še na drugega vojnega psa, ki se nahaja nekoliko dlje ob poti, zato se boste morali premakniti naprej in se z njim soočiti (skupaj z drugim vojnim psom, ki se pojavi, ko začnete boj). Ko se boj konča, bi morali najti zaklepno škatlo z ostanki znotraj leve ograje. Sledite kratkemu tunelu in poiščite še enega preostalega vojnega fanta ter polno škatlo ostanki in a relikvija pobrati.

Ob zadnji zadnji steni območja je zadnji del ostanki da tudi ti nabaviš. Ko se pomaknete na ploščad, se mora pojaviti oznaka, ki prikazuje lokacijo ključa, ki ga potrebuje Chumbucket. Vzemite ključ, da zaključite misijo. Uradno tako ali tako, zdaj morate priti skozi nekaj okrepitev (vojni pes in vojni fant), preden lahko zapustite območje.