Voeld: Prislužite si značko

Zaslužite si značko

Lokacije: Nexus, Voeld

Opomba: V času pisanja ima to poslanstvo dve napaki, ki pogosto preprečujeta dokončanje misije.

Začnite to misijo kadar koli po prihodu delegacije Angarana na Nexus, s pogovorom z Andraknorjem v Kulturni izmenjavi. Ponujal vam bo izziv, da vidite, kako se vaša dediščina N7 ujema s posebnimi silami Heskaarla.

Sprejmite izziv in potujte v Voeld. Čakale vas bodo tri navpoints, ki jih je mogoče dokončati v poljubnem vrstnem redu, vendar se vse začne z odhodom na določeno mesto in tam aktiviranjem svetilnika Heskaarl. Andraknor bo prišel na komunikacijo in opisal vaš izziv.

Najzahodnejši izziv je premagati starodavni Eiroch. Pravzaprav do tri, odvisno od vaše stopnje. Drack je tukaj dober spremljevalec in vsako orožje, ki uporablja lebdeče modove, bo priročno, saj boste veliko skakali (ali pa tudi prikrivali), da se boste izognili sklopkam dedičev, ki jih je treba uničiti.

Vsaka zabava in orožje lahko te fante premagata s potrpljenjem, vendar boste morda želeli za tem pustiti Coro in Liama- zaradi njihovih polnih napadov v bližnjem obračunu so zreli za drobljenje (čeprav jih je mogoče normalno oživiti).

V smeri urinega kazalca je naslednji cilj vdreti v celotno bazo podatkov o namestitvi Kett. To vključuje reševanje treh izzivov, ki vključujejo 'kramp-the-point' v isti bazi. Nobenih posebnih sovražnikov, zato ne pozabite, da imate glavo navzdol in ne dovolite, da bi vaša ekipa zašla predaleč.

Zadnji izziv je Remant iztrebljanje. Poleg tega obstaja bonusni cilj, da jih vse odstranite hitreje kot Andraknor. Vaši sovražniki so večinoma sestavljalci in opazovalci, torej kos pogače.

Opomba: Odstranite uničevalec *zadnji *. Ubijte ga prehitro, pozneje pa se valovi morda ne bodo pojavili, zaradi česar ne boste imeli dovolj ubojev za dokončanje misije.

Ko končate, se vrnite k Nexusu in se pogovorite z Andraknorjem. Navdušen bo nad vašo spretnostjo in rekel, da ste dobrodošli v Heskaarlu kadar koli. In potem, devetkrat od desetih, se bo pogovor končal, vendar misija ne bo dokončana, in medtem ko Andraknor še vedno dobi kazalec za pogovor, aktiviranje ne bo začelo pogovora. Shranjevanje in ponovno nalaganje te napake ne odpravi.

Ali ste vsaj ponosni na dobro opravljeno delo?