Vodnik za Minecraft Dungeons: Kako začeti

Minecraft Dungeons je zabavno in zasvojenost. Tukaj je najboljši vodnik o tem, kako začeti uporabljati Minecraft Dungeon, da boste lahko ubili nekaj pošasti!

AvtorJustin Fernandez 10. oktober 2020 9. oktober 2020 Vodnik za Minecraft Dungeons Kako začeti

Minecraft Dungeons je odličen uvod v ječnice ki ohranja kockasto estetiko Mojangovega ustvarjalnega peskovnika za preživetje.

Če pa žanra ne poznate, lahko traja nekaj časa, da ugotovite, kako začeti.

V tem priročniku bomo zajeli vse osnove za igranje igre, vključno z bojnimi nasveti, kako povečati svojo moč in kako najti boljšo opremo .

na srečo, Minecraft Dungeons je približno tako dobrodošel, kot prihajajo pazniki ječ, zato bi morali biti vdiranje in rezanje vaša pot do zmage v trenutku.

KazaloPokaži

Kako opremiti orožje

Minecraft Dungeons Kako opremiti orožje

Tako kot mnogi pohodniki po ječah in igre tipa 'looter shooter' , Minecraft Dungeons je vse v tem, da vidite, kako se številke na vaši opremi dvigajo. Sprva boste obremenjeni z običajnim orožjem, oklepom in artefakti, dokler ne boste sčasoma postali močnejši, redek plen, ki ga boste lahko spustili. Če želite opremiti orožje, povlecite svoj inventar in izberite predmet, ki ga želite uporabiti.

Vedno poskušajte opremiti opremo z najvišjo stopnjo moči, tudi če vam je ljubše drugačno orožje ali oklep. To vam bo omogočilo, da se navadite na različne sloge igranja in zagotovite, da boste ves čas naredili največjo možno škodo. Poleg tega priporočamo, da čim prej razstavite vse dvojnike ali nizko stopnjo opreme, saj boste s tem pridobili nekaj smaragdov.

Kako zmagati v bojih

Minecraft Dungeons Kako zmagati v bojih

Minecraft Dungeons ne vsebuje tradicionalnega sistema razredov, kar pomeni, da boste morali uporabiti vsak del svojega arzenala, če nameravate zmagovati v bojih. Zato priporočamo, da za opravljeno delo uporabite tako strelno orožje kot strelno orožje v kombinaciji z artefakti. Na voljo so številni artefakti z različnimi uporabnostmi, od pomirjevala, zdravljenja do drstitvenih spremljevalcev, in lahko opremite do tri, zato poiščite nastavitev, ki ustreza vašemu slogu igranja.

Prav tako ne smemo zanemariti učinkovitosti puščic. Poleg povzročanja škode lahko za trenutek omamijo mafije in jih vržejo nazaj, kar zmanjša vaše možnosti, da vas preobremeni, in vam omogoči, da pobegnete, če je potrebno. Puščice so lahko odlične tudi za ravnanje z nadležnimi vrstami mafij, kot so Skeleton Archers in Geomancers. Poskusite ustreliti par na mafije, ko se jim približate, preden končate z napadom od blizu.

Minecraft Dungeons

Kasneje v igri se boste seznanili z novo vrsto mafij, imenovano Enchanters, ki uporabljajo čarovnijo za boj proti drugim sovražnikom. Priporočamo, da jih vzamete ven takoj, ko enkrat opazite, saj se lahko zavlečejo prepiri in pogosto vodijo v vašo smrt.

Nazadnje boste morda morali spremeniti svoj pristop, če ugotovite, da vaša trenutna strategija ne deluje za določeno vrsto mafije ali šefa. Naj vas ne bo sram, če se morate umakniti, da ostanete živi, ​​tudi če ste igranje s prijatelji in še posebej, če se vaš zdravilni napoj še ohladi. Včasih je najboljša odločitev, da naredite nekaj zadetkov, preden pobegnete na varno.

Kako uporabljati svoj zemljevid

Minecraft Dungeons Kako uporabljati svoj zemljevid

Z boj proti mafijam in reševanjem vaščanov je enostavno zavzeti, vendar ne pozabite, da je raziskovanje tudi velik del Minecraft Dungeons . Ravni so napolnjene s skritimi skrinjami, vhodi in skrivne rune samo čaka, da ga odkrijejo. Verjetno boste morali stopnje ponoviti večkrat, da boste našli karkoli, kar ste morda zamudili, vendar lahko stvari olajšate s pogostim pregledovanjem zemljevida.

Obstajata dve vrsti zemljevidov, ki jih lahko potegnete navzgor med igranjem ravni, prekrivni in v polni velikosti. Prekrivni zemljevid ponuja oris ravni in vam omogoča, da vidite, kam greste v realnem času. Če ga želite potegniti navzgor, pritisnite D-pad navzdol.

Skrivne rune Minecraft Dungeons

Če želite prikazati zemljevid v polni velikosti, pritisnite in držite D-pad, dokler se ne prikaže na vašem zaslonu. Ta različica je veliko bolj podrobna kot prekrivanje in bo razkrila, koliko običajnih in skrivnih skrinj je na ravni. Upoštevajte, da boste morali biti v neposredni bližini, da se prikažejo nevidne skrinje.

Na splošno si je pametno vzeti čas za raziskovanje zemljevida, saj vas igra običajno nagradi, če se odpravite po uhojeni poti. Vaša oznaka poti je programirana tako, da vas vodi do najhitrejše poti in včasih preskoči mimo skritih območij, zato ji ne gre vedno zaupati.

Kako uporabljati smaragde

Minecraft Dungeons Emeralds

Skupaj z naključnim plenom, Minecraft Dungeons na vsako stopnjo vrže veliko smaragdov. Smaragde lahko zaslužite tako, da premagate določene mafije, razbijete vaze in rešite opremo v svojem inventarju. Vse zbrane smaragde lahko porabite v eni od dveh trgovin v vašem kampu.

Kovač se bo pojavil v vašem kampu, ko boste prvič opravili raven Creeper Woods. V zameno za smaragde vam bodo prodali naključno orožje ali oklep, prilagojen na vašo trenutno raven moči.

Kamp Minecraft Dungeons

Potepuški trgovec bo odprl trgovino, ko boste prvič opravili raven Pumpkin Pastures. V zameno za smaragde vam bodo prodali naključni artefakt, prilagojen na vašo trenutno raven moči.

To sta trenutno edini področji, kjer lahko porabite smaragde, zato ne oklevajte in vrzite kocke na novo opremo, kadar koli imate dovolj denarja. Ne pozabite, da čeprav bo kupljena oprema prilagojena vašemu značaju, višja kot je vaša moč, višji so stroški prodajalca. Če želite slediti povpraševanju, se obrnite na naše vodnik za kmetovanje smaragdov .

Kako uporabljati točke začaranosti

Minecraft Dungeons Kako uporabljati točke čarovnic

Do te točke nismo obravnavali točk začara in tega, kako se prilegajo napredovanju. Vsak komplet orožja in oklepa je mogoče nadgraditi, da odklenete nove spretnosti ali dodatke, prilagojene različnim strategijam z uporabo točk začara. Vsakič, ko dvignete raven, prejmete eno točko začara, kar pomeni, da boste imeli na začetku omejeno količino.

K sreči se vse točke, ki ste jih vložili v komplet orožja ali oklepa, takoj vrnejo, ko rešite omenjeni kos opreme. Točke čarovnic lahko porabite v meniju inventarja in glede na redkost vaše opreme boste morda lahko odklenili več čarovnic. Če želite videti, katere čare ste odklenili, izberite predmet in poglejte v spodnji desni del zaslona.

Kako ponoviti ravni

Minecraft Dungeons Kako ponoviti ravni

Bolj ko napreduješ Minecraft Dungeons' zgodba, večja je težavnost za vsako novo področje. Ker sta redkost in raven moči za kateri koli plen, ki ga najdete, neposredno vezani na celotno raven območja, je ključnega pomena, da igrate na ustrezni težavnosti.

Igrajte s prenizko težavnostjo in zlahka se boste prebili skozi območje, vendar ne boste dobili boljše opreme. Ciljajte previsoko in tvegate, da boste umrli, še preden boste uspeli priti do konca faze. Da bo stvar preprostejša, priporočamo, da prvič premagate zgodbo na nižjih težavah, saj je vsaka raven tako ali tako mišljena, da se igra večkrat.

Minecraft Dungeons Zgodba

Ko obvladate potek boja in vam uspe prvič premagati Arch Illagerja, poskusite povečati težavnost in brusite za redkejšo opremo. Od takrat to ni tako velika težava kot drugi iskalci ječ Minecraft Dungeons uporablja mešanico prednastavljene in postopkovne generacije za določitev postavitve ravni in nagrad.

Opazili boste, da čeprav se ravni lahko odvijajo podobno, bo veliko lokacij mafij, plena in skrinjic, ki jih boste srečali, drugačnih. Poskusite se osredotočiti na ravni z močnejšimi sovražniki za najboljšo možnost za ustvarjanje močne opreme. Nazadnje lahko dobite kratko razčlenitev nagrad, ki jih lahko ponudi vsaka raven, tako da si ogledate njene podrobnosti v meniju za izbiro ravni.

Te bodo morda všeč