Templar Hunt 04 - Vance Travers

Naloga 1: Oh brat

Vance najdemo v Nassauu. Pojdite na lokacijo in poiščite Uptonove moške. Prisluhniti jim morate in jim prisluhniti, zato najemite bližnje plesalce in sledite obema. Odpeljali vas bodo na omejeno lokacijo. Pojdite na streho in z orlovsko vizijo določite svojo tarčo. Tukaj vam ni treba ubiti nobenega stražarja; premaknite se na najbližjo streho, da boste Uptona dosegli v dosegu skakalnic in ga poskusite ubiti. Po posnetku je misija končana.

Misija 2: Drugi brat

Spoznajte se z Uptonom in mu sledite, dokler se ne sreča z Vanceom. Skrij se v bližnje listje in jim rep. Za boljši pogled se povzpnite na strehe. Kmalu zatem se bo pojavil tat. Moškega morate skrivaj odstraniti (skriti, da skrijete njegovo telo, da preprečite, da bi kateri koli mimoidoči stražar postal sumljiv) in se hitro vrniti k opazovanju bratov. Na trgu je omara za orodje; počakajte, da se tat približa, nato pa se premaknite. Odnesite telo v omaro, da ga skrijete.

Nato se vnaprej odpravite na vislice in počakajte, da se pojavi še en tat. Poskrbite, da ga odstranite, ko je tik ob visilu. Dva stražarja za vami ne gledata in če tatu uspe priti spredaj, sta še dva stražarja, ki vam otežita premikanje. Telo lahko skrijete v omari za orodje na zadnji strani visil.

Ponovno se povzpnite na strehe in jih opazujte. Tretji tat se bo pojavil v uličici, priročno blizu druge omare za orodje. Izstrelite ga od zgoraj, nato pa telo odložite v omaro.

Tokrat moraš spremljati Vancea, dokler se ne sreča z gusarko. Najemite bližnje plesalce in se približajte obema, da prisluhnete njunemu pogovoru. Vaš cilj bo kmalu posodobljen in morate poiskati Uptonovega napadalca, preden zmanjka časa. Pojdite na označeno mesto in z orlovsko vizijo hitro identificirajte napadalca. Ubijte ga, preden se odloči za dokončanje te misije.

3. poslanstvo: Uptonova žalost

Pojdite v gostilno, da začnete to misijo. Po posnetku boste v spopadu. Brani Uptona in premagaj vse razbojnike. Ko končate, ga boste morali pospremiti na varno. Še naprej mu sledite in sčasoma se bo odločil, da se popika v navadnem pogledu na prihajajoče stražarje. To bo spodbudilo boj; če nimate sreče, se bo patrulja s petimi ljudmi podala na cesto in se pridružila boju. Samo z dimnimi bombami hitro odstranite stražarje. Misija bo končana kmalu po tem, ko jih vse premagate.

4. poslanstvo: Kraljica piratov, Kralj norcev

Spoznajte zdaj treznega Uptona. Ko se pogovorite z njim, pojdite v močvirje in odstranite stražarje, ko poskušate najti Vancea. S svojim orlovskim vidom označite vse potujoče krokodile v vodi. Vancea boste našli v taborišču zahodno od močvirja. V bližini je le nekaj stražarjev; če želite, vam ni treba biti prikrit. Lahko jim celo dovolite, da se ubijejo ali pa gostujočim krokodilcem v bližini omogočite brezplačen obrok.

Po Vancevi smrti boste morali preganjati Jing Langa in jo ubiti. Ni hitra tekačica; lahko celo uporabite pikado, da ustavite njene sledi in olajšate izstrelitev zadnjega udarca. Misija je končana po njenem prizoru smrti. Imeli boste še en Templarski ključ.

video: TH_Nass4C.MP4