Seznam stopenj Overwatch

V Overwatchu se junaki ves čas nerfirajo in opogumljajo kot katera koli druga tekmovalna igra. Tukaj je trenutni seznam meta nivojev junakov Overwatch.

AvtorSamuel Stewart 12. februar 2020 pred 2 tedni Seznam stopenj Overwatch

32 junakov Overwatcha predstavlja eno najbolj ikoničnih zasedb v nedavni zgodovini e-športa.

Privlačna mehanika igranja in ravnotežje, osredotočeno na sinergijo ekipe, naredita vsakega junaka prijetno igranje. Kljub temu, kot pri večini iger, Overwatch nekaterim junakom omogoča, da na tekmovalnih tekmah zasijejo bolj kot drugi .

Namen tega seznama je osvetliti tok Overwatcha naročilo za nabiranje . Nadaljujte z branjem, če želite vedeti, katere junake igrati v trenutni meta.

KazaloPokaži

Metodologija seznama stopenj

Ta seznam stopenj je skladen s tekmovalno 26. sezono igre in velja za vse range, razen morda za velemojstra.

Priznani so vsi dodatki, nerfi in popravki pred začetkom sezone. Junaki so razvrščeni na podlagi različnih dejavnikov, vključno z:

    Stopnja izbire v tekmovalni igri: kako pogosto je junak izbran v bronu z igrami z uvrstitvijo velemojstra.Stopnja zmag v tekmovalni igri: verjetnost, da je junak del zmagovalne ekipe, ko sodeluje v igrah. Upoštevajo se določena opozorila, kot so junaki, ki imajo visoko stopnjo zmag, vendar izjemno nizke stopnje izbire, ne bodo samodejno uvrščeni na zgornjo lestvico.Učinkovitost vlog: kako dobro junak opravlja svojo vlogo napadalca, tanka ali podpore.Sinergija z drugimi junaki: Ker je Overwatch zelo timsko usmerjen, bodo junaki, ki se prilegajo kateri koli sestavi ekipe, verjetno uvrstili višje.

Ko to ne bo, pojdimo naprej in se potopimo v najnovejši seznam stopenj Overwatcha.

S-stopnja

Seznam stopenj Overwatch Tier S

Najboljši junaki v igri. Prilegajo se skoraj vsaki zabavi, ki jo naredite, kar dokazuje njihova visoka stopnja izbire in zmag.

Ti junaki so odlični v svojih vlogah in so vedno problem za nasprotno ekipo.

junak Vloga Opis
MoiraPodporaMoirina sposobnost, da ozdravi moštvo, je nujna v tekmovalni igri. Ima dostojno mobilnost in kratka ohlajanja, zato je enostavno upravičiti njeno uvrstitev v najvišjo stopnjo.

Moirin potencial zasije v kombinaciji z drugimi podporami, kot sta Ana in Mercy.
HanzoNapadalecHanzo je vsestranski junak. Ima odlično mobilnost, dobro škodo in je zelo koristen za igralce, ki ga obvladajo. Hanzo se odlikuje tudi na skavtskih območjih zaradi svojih zvočnih puščic.
Krogla za rušenjerezervoarWrecking Ball se preprosto igra drugače kot kateri koli drug junak Overwatcha. To je najboljša prilagodljivost, če vam uspe z njim izpeljati elegantne igre. Toda za to dosledno potrebuje nekaj vaje, da obvlada svoje veščine.
McCreeNapadalecMcCree je tukaj daleč v smislu zagotavljanja prepotrebnega napada za vašo ekipo. Njegov nabor spretnosti je odličen za boj na blizu in pobiranje bolj mehkih članov druge ekipe.

Igralci McCreeja morajo vložiti veliko časa v izpopolnjevanje svojega cilja, saj to določa, kako uspešen je lahko.
BaptistePodporaBaptiste je odlična možnost za podporo. Uporabiti ga je treba v zadnjih linijah, da preprečite, da bi vaša ekipa umrla, medtem ko streljate na odprte nasprotnike.
D.VarezervoarKo nadzorujete D.Va, se dogaja veliko stvari. Ima dve obliki, za vsako različne sposobnosti in več stilov igranja, s katerimi jo lahko uporabi.

Ko gre za to, je D.Va odličen tank, katerega obrambna matrika lahko reši celotno ekipo v ključnem boju.

A-Tier

Seznam stopenj Overwatch Tier A

To so močni junaki z dobrimi zmagovalnimi razmerji in sinergijo z večino zabav.

Niso tam zgoraj z nivoji S v trenutni meta, a usposobljeni igralci lahko zlahka prevladujejo v tekmi s temi junaki v ekipi.

junak Vloga Opis
RazparačNapadalecReaperjev arzenal se z dvema puškama v roki vrti okoli boja na blizu. Lahko naredi dostojno škodo, vendar sta njegova obramba in zdravje nekoliko slabša.

Njegova življenjska pasiva je dobrodošla veščina, ki včasih lahko spremeni izid boja.
PikePodporaLucio ne podpira le ekipe v obrambi, ampak tudi v napadu. Njegov učinek na gibanje omogoča ekipi, da se hitro umakne ali preganja sovražnike, odvisno od situacije.

Lucijev tek po steni je vrhunec mobilnosti Overwatch, ki mu omogoča, da preiskuje sovražnike ali se po potrebi prestavi.
ReinhardtrezervoarReinhardt je inkarniran tank. Njegov ščit pokriva veliko tal in absorbira dostojno škodo, preden se zlomi, zaradi česar je nepogrešljiv v ekipnih bojih.

Zaradi Charge ima tudi ugleden potencial škode, ki odpravlja morebitne pomanjkljivosti, ki bi jih lahko imel.
SigmarezervoarNajnovejši dodatek na seznamu je v središču pozornosti. Sigma je odličen tank, a presenetljivo tudi dober DPS junak.

Ima uravnotežen napad in obrambo, tako da je to plus za vsako ekipo. Sigmina slaba stran je njegova visoka usposobljenost. Potreboval bi zelo dober igralec, da bi na tekmah razkril polni potencial Sigme.
OdmevNapadalecEcho ima zelo nizko stopnjo izbire, vendar je to morda zato, ker je veliko igralcev še ni navajenih (dodana je bila šele v 21. sezoni).

Kar ne morete zanikati, je izjemen potencial škode in mobilnost Echo. Duplicate je tudi ena najboljših veščin v igri, če jo uporabnik obvlada.
UsmiljenjePodporaSe spomnite časa, ko je bila Mercy skoraj 90-odstotna izbira? Ja, teh dni je zdaj konec, a Mercy še vedno sedi v udobnem A-tierju zaradi svoje sposobnosti, da ozdravi in ​​popravi ekipo v ščepec.

Poleg tega je njena sposobnost vstajenja takojšnja prednost za vsako ekipo.
AsheNapadalecAshe je pravi nuker, če je sploh obstajal. V kratkem času lahko povzroči ogromno škodo sovražnikom, zaradi česar je dragocena v ekipnih bojih.

Slaba stran vsega tega prekrška je Ashejeva slaba mobilnost. Nasprotna ekipa lahko naredi Ashe neuporabno, če se osredotoči nanjo na začetku bojev.
ZaryarezervoarKar zadeva tanke, Zarya ni pohlevna. Kar prispeva k njeni uporabnosti, je njena pasivnost, ki poveča njeno škodo glede na količino, ki jo absorbirajo njeni ščiti.

Če se v isti ekipi soočate z Reinhardtom in Zaryo, se zavežite, ker bo to zagotovo bitka na izčrpanost.
RoadhogrezervoarObstaja velika verjetnost, da je bil prvi tank, za katerega ste igrali, Roadhog. Prav tako je zabaven za igranje. Prav tako je odličen v ekipnih bojih zaradi svojega ogromnega zdravja in sposobnosti regeneracije.

Njegov nabor spretnosti mu daje dobro škodo, če igralec uporablja dobro pozicioniranje.
AnaPodporaKljub temu, da je ena izmed junakinj, ki jih je najtežje obvladati, ima Ana še naprej visoko stopnjo izbire in zmag. Anino zdravljenje in navdušenje se zanašata na natančen cilj, zato se je treba nekaj navaditi.

To je izravnano s tem, kako izjemno uporaben je njen nabor spretnosti. Ko se navadite igrati Ano, boste ugotovili, da igrate verjetno najboljšo podporno junakinjo v igri.

B-stopnja

Seznam stopenj Overwatch Tier B

To so dobri junaki, ki se bodo dobro obnesli v povezavi z nivoji S in A ali drugimi junaki v isti ravni. Imajo sprejemljivo stopnjo izbora/zmaga, tako da ne izpadejo iz konkurenčne meta.

junak Vloga Opis
ZenyattaPodporaZenyatta se trži kot podporni junak, ki se lahko obdrži v bitki. To v resnici ni to, kar je, ki je nekoliko mehak junak s povprečno podporo in zmogljivostjo škode.
WinstonrezervoarTrenutna meta se osredotoča na močne tanke in mobilno podporo za zmago v ekipnih bojih.

Winston preprosto nima mesta v vsem tem. Vztrajajo argumenti, da bi bilo bolje igrati Reinhardta, ker je veliko boljša različica njega.
GenjiNapadalecGenji je še en junak, ki ga je težko obvladati, vendar se vam in vaši ekipi zelo nagradi, ko to storite. Ima neverjetno mobilnost skupaj z velikim potencialom škode.

Najboljši igralci Genjija pušijo po zemljevidu in z lahkoto pobirajo člane nasprotne ekipe.
VdovaNapadalecKot premiernega ostrostrelca v igri je Widowmakerja precej težko obvladati, vendar je še vedno učinkovit pri povzročanju škode nasprotnikom.

Ima zelo visoko stopnjo spretnosti, ker morate razmisliti o pozicioniranju svojega kaveljca in ciljanju, medtem ko boj poteka.

C-stopnja

Seznam stopenj Overwatch Tier C

Ti povprečni junaki bodo dosegli uspeh, če je sestava ekipe prava in igralec izkušen z njihovo uporabo.

Nimajo lastnosti, ki bi takoj izstopale, nimajo pa tudi očitnih pomanjkljivosti. Na naslednji tekmi lahko poskusite uporabiti kup C-stopenj, vendar bo verjetno trajalo nekaj časa, preden boste začeli videti zmagovalne nize.

junak Vloga Opis
usodna pestNapadalecMalo igralcev uporablja Doomfista, a vseeno zmaga več kot polovico svojih tekem.

Izkušen igralec bo lahko uporabil svoj Rocket Punch, da takoj ubije nasprotnike, in svoje druge sposobnosti, da se hitro spopade s sovražniki.
BrigittePodporaBrigitte bi lahko bila uvrščena nižje na tem seznamu, če ne bi bilo njenih hibridnih zmogljivosti kot tank/podporni junak.

Njen končni rezultat je njena najboljša prodajna točka, saj se izkaže za zelo učinkovito v skupinskih bojih, še posebej, če imate v svoji ekipi druge tanke.
TracerNapadalecOtrok s plakati Overwatch potrebuje resno navdušenje. Bil je čas, ko je Tracer s svojo hitrostjo in hitrim streljanjem prevladovala na bojišču, a to je vse v preteklosti.

Zdaj ima več koristi kot nadlegovalka kot nuker. To je velik dejavnik pri tekmovalni igri, saj lahko najboljši napadalci običajno sami uničijo nasprotnike.
Vojak 76NapadalecSoldier 76 je pravi vsestranski. Njegov niz gibov je osnovni, zato ga je začetnikom enostavno učinkovito igrati. Ima tudi dobro škodo, ker ima njegov primarni napad manjši odboj v primerjavi z drugimi junaki.

Sprint lahko uporablja za hitro vstopanje v bitke in izstop iz njih, njegovo AoE zdravljenje pa lahko pride v sklopko, če je pravilno merjeno. Soldier 76, ki poskuša biti vrhunski junak, na koncu postane povprečen v vseh pogledih.
JunkratNapadalecJunkrat ima vrsto AoE napadov, ki lahko nadlegujejo sovražnikovo ekipo v vsakem srečanju.

Ti napadi niso tako močni kot napadi drugih junakov, vendar so odlični za nadlegovanje sovražnikov. Držač lahko pride tudi v sklopko, ker odvrže žive granate, ko ga ubijejo.
vzornikrezervoarOrisa se obravnava kot dopolnilni tank, ki se dobro ujema z drugimi tanki v zgornjih nivojih. Ima spodobno škodo na dosegu in ni dovzetna za veliko škodo zaradi Fortifyja.

D-stopnja

Seznam stopenj Overwatch stopnje D

Ti junaki imajo nišno uporabo. Njihove sposobnosti imajo še vedno neko obliko uporabnosti, vendar so preprosto boljše izbire za vsako dano vlogo.

junak Vloga Opis
majaNapadalecMei je dobra za nadlegovanje sovražnikov s svojimi de-buffi in ledeno steno. Kar zadeva škodo, je edino poštena in mora obvladati visoko stopnjo spretnosti. Če nameravate voditi Mei, se prepričajte, da ste v tem na dolgi rok.
PharahNapadalecPharahov nabor spretnosti je dovolj osnovni, da ga lahko začetniki razumejo - a to je to. Ne napreduje čez določeno točko, njena natančnost z raketami pa je močno odvisna od spretnosti igralca.

F-Tier

Seznam stopenj Overwatch Tier F

Ti junaki so popolnoma izpadli iz meta in so zdaj primerni samo za eksperimentalne tekme v Quick Play. Če imate radi te junake, jih uporabite. Samo ne pričakujte, da bodo vsi ostali počeli enako na tekmovalni sceni.

junak Vloga Opis
TorbjornNapadalecMnogi igralci sovražijo tekmo proti Torbjornu ne zato, ker je premočen; namesto tega sovražijo njegov slog igre, ki se vrti okoli kampiranja na enem mestu.

Tudi z ekipnega vidika Torbjorn ni preveč uporaben v bitkah, ker je večino časa predaleč.
SencaNapadalecDa bo Sombra zasijala, mora vaša ekipa imeti odlično komunikacijo in koordinacijo.

To se redko zgodi, ko se boji ugasnejo in nastane kaos. Sombra se ne znajde dobro, ko se mora na tekmah odzvati na različne situacije.
SymmetraNapadalecSymmetro lahko učinkovito uporablja le peščica ljudi, kar dokazuje njena izjemno nizka stopnja izbire. Kljub preoblikovanju značaja ji še vedno primanjkuje mobilnosti, da bi se dobro pozicionirala v ekipnih bojih.

Lahko pa je nadloga za tanke, vendar umre tako hitro, da včasih sploh nima možnosti, da bi to izpeljala.
BastionNapadalecBastionova škoda je zlahka njegova najboljša kakovost. Zadeti te strele, ne da bi bili ubiti, pa je druga zgodba. Bastion zahteva veliko spretnosti za obvladovanje zaradi njegovega nenehnega rekonfiguriranja.

Zaradi pomanjkljivosti na drugih področjih se boste spraševali, ali je ves ta čas vadbe vreden tega.

Te bodo morda všeč