Rainbow Six Siege se odpravi v tematski park v Hongkongu

Tom Clancy

Tom Clancy's Rainbow Six Siege je imel v zadnjem letu nekaj vzponov in padcev. Razširitev v Hongkongu je bila odpovedana v korist Operation Health, poskusa popravljanja igre. Toda vsaj videli bomo nekaj izdaj s temo Hongkonga! Ta najnovejši zemljevid je nov zemljevid v igri, imenovani Theme Park. V celoti bo razkrito, skupaj s tremi novimi liki, na Rainbow Six Finale Pro League med Gamescomom.

Danes smo si po zaslugi napovednika prvič ogledali zemljevid tematskega parka. To je grozljiv prizor, vsekakor. Vedno sem oboževalec tega, da se običajno zelo resnim igram dodajajo netradicionalne jezike, zato je Theme Park popolnoma v redu v mojih knjigah. Tematski park je ki se nahaja v Hong Kongu, tako da je povezan s prej preklicano širitvijo.

Razširitev Blood Orchid, ki bo vključevala zemljevid tematskega parka, bi morala vsebovati tudi tri nove like, tako da je na voljo še veliko vsebine za Rainbow Six Siege . Lepo je videti, da je bilo nekaj predhodno preklicano Rainbow Six Siege razvijalci se še vedno poskušajo popraviti z igralci. Upajmo, da se je operacija Zdravje vseeno morala zgoditi Rainbow Six Siege koristi od vsega naštetega.

Vir: GameSpot