Quest 02 - Roka, srce in oči Crota

RAZŠIRITEV I - VPRAŠANJE 02: Roka, srce in oči Crota

Priporočena raven: 26

Ko končate vse tri misije zgodb (konča se z Prebujanjem), boste dobili dve nalogi (prva v zvezi z žaro, druga o ubijanju čarovnikov in vitezov). Ta razdelek govori o drugem.

Cilj: Ubiti 25 vitezov in čarovnikov

Vzemite to čim hitreje. Med delom na drugih misijah ali stavkah ga lahko dokončate pasivno. Viteze in čarovnike lahko najdete tudi v patruljnih misijah ali med misijami zgodb. Dobro mesto je vhod v tempelj Crota na Luni (trije vitezi potrebujejo približno minuto ali dve, da pridejo do njega).

Na območju Loot cave 1.0 v Skywatchu (za podrobnosti glejte razdelek Pogosta vprašanja o kmetovanju/ izravnavi postavk), če ostanete na območju in večkrat ubijete sovražnike, bodo vitezi in čarovniki preplavili območje, kar bo povzročilo najmanj šest vitezov in dva čarovnika. To lahko storite tudi, ko poskušate razširiti iskanje enega.

Cilj: Izročite Eris pri stolpu

Potujte do stolpa in se pogovorite z Eris, ki vam bo nato dala tri nove naloge. Vzemite vse tri.

Cilj: Pojdite v Skywatch na kozmodromu in ubijte služabnika Roke Crota

Vse naloge zahtevajo, da obiščete določene kraje na Zemlji (kozmodrom) in poiščete molijočega (klečečega) sovražnika s posebnim imenom (služabnik _______). Prvega lahko najdete v zatemnjenem območju Skywatch -a (velika stavba radarskih krožnikov, skozi katero greste do Loot cave 1.0).

Vstopite v zatemnjeno sobo in ubijte vse napadalce v sobi. Ko jih ni več, bi moral biti na radarju še vedno prisoten sovražnik. Služabnik je v niši v kotu sobe. Ubijte upor in se umaknite do vhoda v sobo za varnejši položaj.

Cilj: Ubiti roko Crote

Po umoru služabnika se bodo v sobi pojavili zeleni vrtinci, ki bodo izpljunili velike količine trnov (služabnik roke) in prekletstva. Uporabite svoje dostojno pozicioniranje, da jih izberete, preden vas zadenejo. Med njimi bo rumeni vitez v bližnjem boju, Health's bar, Crota Hand. Če želite dokončati cilj, ga morate le ubiti. Čeprav lahko drstitveni ropci nekoliko otežijo.

Cilj: Pojdite v rafinerijo na kozmodromu in ubijte služabnika Srca Crota

Rafinerijo lahko najdete tako, da se odpravite proti napadu Hudičevega brloga na Zemlji. Pojdite skozi stavbo in čez območje Rocketyard, da vstopite v rafinerijo. V notranjosti boste našli služabnika srca, ki kleči pred žarečo zeleno sejalnico. Razstrelite ga, da pokliče svojega gospodarja.

Cilj: Ubiti srce Crote

To se je izkazalo za težkega čarovnika (Srce Crote) z močnim sončnim ščitom. Zamenjajte ga s sončnim orožjem, da ga hitro odstranite, nato pa začnite udarjati po njegovem zdravju. Srce Crota bo hitro vrglo strup, pa tudi poklicalo uboge, akolite in viteze, da vas napadejo. Umaknite se, če potrebujete oddih, vendar nadaljujte s pritiskom, da premagate čarovnika.

Cilj: Pojdite v kopenski kompleks na kozmodromu in ubijte služabnika Oči Crota

Za tretjega služabnika morate iti na pozabljeno obalno območje (dolga grapa z zarjavelo bojno ladjo na koncu). Peljite se skozi kanjon in sledite vodi do morja. Pojdite po poti navzgor v Kopenski kompleks (to je morda znano iz zadnje redne misije zgodbe na Zemlji). Zavijte skozi kompleks, dokler ne izstopite zunaj. Na tem zunanjem območju boste našli skupino dostojne velikosti sovražnikov. Ko odidejo, poiščite služabnika Oči, ki kleči poleg žare blizu ograj na robu pešpoti. Ubij služabnika.

Cilj: ukrasti artefakt

Ta bitka se ne bo sprožila, dokler ne poskusite ukrasti žare. Stopite do njega in v interakciji z njim pokličite Oči Crota.

Cilj: Ubiti oči Crote

Oči so trojica rumenih zdravstvenih palic, ki se bodo drstile in napadle. Skupaj s panjsko ladjo (ki bo ostala na tem območju in streljala na vas), vitezi v bližnjem boju, akoliti in uporniki. Držite se razdalje in se premikajte, da se izognete eksplozijam ladij, pri tem pa se osredotočite na Oči Crota. Ko se zadnja spusti, je tretji segment naloge končan.

Cilj: Izročite zaključene naloge Eris pri stolpu

Pojdite nazaj v stolp in predajte vse tri naloge Erisu. Za vas bo imela še eno zadnjo nalogo. Premagajte Omnigula v volji Crota Strike. Ja, sliši se kot zabava na pecivo. Za več podrobnosti si oglejte stavko Will of Crota v razdelku za razširitev.