Del II- Ključavnica Jindosh, zavijači in opatija

Del II- Ključavnica Jindosh, zavijači in opatija

Po klepetu z Meagan se spustite na nevtralno ozemlje, se obrnite in z mečem razbite barikado na vratih v pritličju.

Odprite omarico in poiščite prvo runo okrožja Dust ( Runa 1/5 ).

Vrnite se ven in zavijte desno mimo kipa, da si ogledate ključavnico Jindosh in spremljajočo uganko. Oblika uganke mora biti znana vsakomur, ki je opravil SAT (in dobra praksa za vsakogar, ki se namerava).

Tu in zdaj je mogoče doseči uspeh, če pa nameravate raziskati preostali del okrožja, boste našli druge možnosti za rešitev, zato si ustrezno vzemite čas. Ob predpostavki, da tukaj ne nameravate zapustiti ravni, se vrnite na kipni trg in poiščite klimatsko napravo z nekaj bloki pod njo in odprtim oknom nad njo.

S prvim pridite do drugega in se skozi neopazno stanovanje spustite v okrožje Dust District. Utripi čez balkon nasproti in se pripravi na krvoloke.

S svojo steklenico (tisto, ki ste jo vzeli v majhni sobi po steni, če ste sledili tem korakom) odstranite dva panja v bližini stopnic. Kljub temu se ne dvignite še gor- vzemite Srce, da natančno določite runo za vami- tukaj panj nima krvavega jantarja, zato se odločite, kakšno razmerje med viri/zdravjem želite porabiti, da ga premagate, in zgrabite runo ( Runa 2/5 )

Pojdi gor in opazi odprto okno. Vzemite vnetljiv rum iz kuhinje in nato pojdite skozi to okno, s pomočjo cevi do okna čez ulico.

Ta kraj je malce trd oreh - veliko je panjev in dva čuvaja gnezd, ki ju ni mogoče zadušiti. Nizek strop naredi dobro zaustavitev tudi zelo težavno. Priporočam, da si prihranite razum in samo spite gnezdite. V stanovanju sta še dva rezervna dela (poleg ventilatorja v ordinaciji), pa tudi če vam primanjkuje, je v bližini črna tržnica.

Če želite, lahko panj razrežete in/ali požgete. Oprostite v bližnjih sobah za nekaj kovancev in skrimshawa ter eliksirjev, če jih potrebujete. Srce bo razkrilo grozljivo blizu svetišča, vendar ga ni v tej stavbi. Namesto tega pojdite na balkon, ki je najbližji svetišču, in utripajte do tende zgoraj.

To vodi do zgornje ravni Crone's Head - en sam Howler je na straži, čeprav večinoma samo opazuje steno. Izvlecite mu žepe, preden ga položite na hiter spanec.

Spustite se po stopnicah in sledite Srcu v Paolovo pisarno. Bodite pozorni na velikanski napis s kredo, ki nakazuje, da Paolo včasih pozabi, kje je.

Predvidevam, da bi večkratno spreminjanje v roj podgan po smrtni telesni poškodbi lahko nekoliko razbilo možgane. Tudi za njegovo polt ni naredil veliko.

Posnemite portret lastnega ratboya ( Slika 1/3 ), nato pa slikanje babice cunje, ki jo ima v svoji kopalnici-poševnica-nesveti hram ( Slikanje 2/3 ), kjer verjetno hranite takšne stvari.

Nazadnje zavijte desno in zahtevajte svoje Rune iz Paolovega svetišča ersatz ( Rune 3 in 4/5 ).

Naj Outsider nadaljuje svojo strastno ljubezensko zvezo z zvokom svojega glasu, preden se vrne k resničnemu.

Opomba: Glasbeniki, ki jih potrebujete za dosežek Songs of Serkonos, igrajo na spodnjem dvorišču, vendar jih gledata Howlers in Paolo sam.

Skrijte na bližnji strešni strehi ali utripajte za zaslonom, da dobite kvoto za oceno glasbe in 1/3 dosežka. To naredite, preden povzročite kakšen zvok, zaradi katerega bi glasbeniki lahko pobegnili. Ko končate, se vrnite in počistite drugo stopnjo Paolovih stanovanj. Na vratih boste našli stražarja, stražarja pri mizi na balkonu in stražarja, ki spi na otroški posteljici. Vse je mogoče varno shraniti izven pogleda v bližnji kopalnici.

Morda boste potrebovali nekaj poskusov, da zaprete vrata, vendar je pomembno, da to storite, saj bo to območje kmalu plazilo z varovali. V sobi s posteljico je kovinski zaboj. Počistite vse kovance in stekleno posodo na vrhu, nato odprite, da razkrijete načrte z granatno granato ( Načrt 1/2 ).

Za zabojem leži Paolova spalnica in nekaj izbranih plenil, vključno z ingoti v prtljažniku ob vznožju njegove postelje.

V kopalnici je škrlat, do katerega morate priti, a zvok se ne prenese v pritličje. Opomba; Na tem nivoju z balkona, v Durantejevi sobi, je tudi kostni šarm (morda ste opazili sporočilo na vratih), vendar do njega še ne moremo priti, zato ne skrbite. Pojdite po stopnicah v Paolova stanovanja in skozi kuhinjo ter iz sefa zadaj odrežite nekaj tivijske rude.

Stražarja, ki je najbližje glavnemu vhodu (lahko se prikrade po levi uličici), lahko izberete, a ko končate, se vrnite proti trgu in zavijte desno v majhno ulico, slepo s kotletom. Skozi okno na tleh levo lahko vidite nekaj slanega.

Skočite skozi odprto okno in senčite, nato pa zadušite samotnega tulca (morda boste morali počakati, da zadiši). Vezani nadzornik tukaj ne šteje za sovražnega opazovalca, tudi če klepetate z njim.

Na majhni mizi je nekaj načrtov za sekundarno tuljavo ( Načrt 2/2 ) in čar ( Bonecharm 1/8 ) na največji mizi skupaj z malo kitove kosti.

Nekaj ​​streliva in drobnarij v modrem zaboju, vključno s pikado za spanje. Če potrebujete zažigalne vijake, pojdite skozi luknjo v steni za nadzornikom in razbijte deske z visokega okna, da izropate pasti onstran (te lahko pridejo v poštev, če vam zmanjkuje po izločitvi krvne muhe).

V vsakem primeru se s kotlom vrnite na ulico, nato pa nazaj na balkon druge stopnje. Paolo bi se moral tu zadržati proti stopnišču- dober met steklenice ga bo zvabil po stopnicah, vendar nikogar več (morda se bodo pojavile njihove strele, vendar le Paolo dejansko preiskuje).

Zadušite ga in se nemudoma umaknite skozi okna drugega nadstropja - spet bo naredil tisto podgano zadevo, in ti hudiči ugriznejo.

Paolo se skupaj s petimi stražarji reinkarnira v tretjem nadstropju svojih stanovanj.

Ali pojdite po stavbi navzgor z Blink -om, da se umaknete za stražarje, ali vstopite skozi balkon tretje stopnje, da pridete do Paola (Nekateri stražarji imajo plen, ne pa dva v zaprti sobi. Če jih preprosto morate odnesti, uporabite kozarce in steklenice iz jedilnice, da jih zvabite v zasedo, ko ste odprto odprli vrata).

Zadnjič zadušite Paola, nato pa ga oropajte, da zgrabi babičino roko, ki vas bo prijela nazaj. Corvo ga tolče, da dobi 3 nove kostne čaše ( Bonecharms 2,3,4 od 8 ). Pred odhodom odprite vsa okna- vrnili se boste.

Morda boste želeli vzeti dvoriščne Howlers- navsezadnje nekateri nosijo plen. Če pa to storite, pozorno spremljajte svojo statistiko – imel sem veliko težav, ko so bili zadušeni stražarji napačno razbrati kot 'mrtvi' v igri - zlasti mlada dama, ki kadi v oboku (emfizem, ki se kaže s hudo alergijsko reakcijo dušiti?)

V vsakem primeru, ko ste zadušili in ukradli vse, kar vas zanima, se odpravite nazaj proti Ključavnici in nato proti Nadzorni postojanki.

Na trgu tik pred Nadzornikom je ena od tistih čednih dvignjenih ploščadi, ki so bile narejene za Blinkerje. Utripajte navzgor in s srcem poiščite bližnji kostni mas. Če želite priti v okno, boste morali razbiti nekaj desk, vendar stražarji spodaj ne reagirajo.

Zgrabite čar in oropajte mesto od vrha do dna- med pomembnimi so tudi kosac pikado za spanje in precej ganljivo ljubezensko pismo. Pustite skozi vhodna vrata. Če želite, lahko zdaj razbijete okno v studio Silvergraph, vendar obstajajo notranja vrata, ki potrebujejo ključ, zato lahko počakate.

Nasproti studia je stanovanje, v katerega lahko utripaš za nekaj dostojnega plena, če ti vest zdrži in ukrade vse, kar ni prikovano, medtem ko sta stanovalca klepetata, kako težko se je dandanes preživljati.

Pojdite do vrat in uporabite Blink ali razbito vratarno hišo, da zaobidete prvega stražarja, nato žepa in zadušite.

Bodite previdni, da se še ne sprehodite preveč blizu drugega nadzornika- on se odpravi globlje v kompleks, ko se mu dovolj približate, zato ga je težje zasesti. Skrijte prvega nadzornika v Mindy's (to bo cenila), nato pa uporabite Blink, da se približate drugemu stražarju in ga hitro odstranite.

Ignorirajte glavno postojanko na desni strani in raje objemajte steno levo, dokler ne pridete do majhne slepe ulice. Poiščite in uporabite Blink, da dosežete visoko okno z deskami nad enoto za izmenični tok.

To je dom otroštva Corva Attana. Žal, niste imeli navade zbirati tujih artefaktov kot majhen tip, vendar lahko v njeni sobi najdete mamin dnevnik in vašo staro trofejo, skrito za nekaj ohlapnih opek.

Zaprite pot, po kateri ste vstopili, in nadaljujte po steni levo. Pred vašo hišo je zgodovinski marker, vreden ogleda, potem pa se boste povzpeli na nekaj nasipa in po nekaterih ceveh do vhoda v postojanko. Utripajte skozi zgornje okno (zdi se, da se obnavljajo).

Utripi čez lestenec, nato v majhno sobo naprej. Zasenčite in zadušite enega budnega nadzornika, nato pa plenite in zadušite njegove speče sopotnike, od katerih bo eden imel dragocen ključ za vas.

Zapustite ležišče za spanje, da zadušite zaščito na vrhu stopnic. Povlecite ga nazaj s preostalimi, nato se posvetujte s Srcem za bližnjo Runo. Ključ, ki ste ga pravkar pridobili, vas bo pripeljal noter, runa pa je v kovinski skrinji skupaj z orodjem za ponovno ožičenje in nekaj dragocenimi ingoti ( Runa 5/5 ).

Utripajte navzgor in v jašek dvigala, nato navzgor skozi sam dvižni avto do četrte stopnje. Ta del stavbe je poln razbitih oken, ki jih lahko dobro uporabite. Pojdite skozi prvo zlomljeno okno na desni strani in uporabite balustrado, da spustite na zaščito hodnika.

Povlecite njegovo telo proti dvigalu in skozi drugo zlomljeno okno v majhno skladišče na vaši levi (tudi tukaj je granata police, če jo potrebujete). Druga polovica te sobe ima plenljiv modri zaboj, vendar bodite pozorni na patruljnega nadzornika, ki včasih prihaja sem. Majhno okno se poveže z nadzornikovo pisarno – pritihotapite se in zadušite velikega moškega, nato pustite njegovo dremežo visokost pri oknu za kasnejšo eksfiltracijo (ta dva ministranta sta preveč predana, da bi pogledala navzgor. Tako predana, da lahko dejansko oropajte in zadušite, ne da bi dvignili alarm).

Napad na majhno pisalno mizo ob okenski sobi za nov kostni čar ( Bonecharm 6/8 ) in ključ od Durantejeve sobe.

Obrnite se proti glavnim vratom pisarne in nato utripajte do majhnega balkona na levi. Tu boste našli sobo, napolnjeno s prahom, z zvočnim posnetkom in sliko Aramisa Stiltona ( Slika 3/3 ).

Zdi se kot dovolj spodoben fant. Konec koncev je dobil ime po mušketirju in lepem siru. Vrnite se v pisarno Byrne, nato zapustite vrata in držite desno, kjer lahko prisluhnete enemu nadzorniku, ki je usmrtil drugega. Zdi se malenkost brezčutno, da človeka zaduši, medtem ko sedi v budnosti nad hladilnim telesom svojega brata, toda po takšni čustveni preizkušnji bi si verjetno lahko privoščil počitek.

Upoštevajte, da je na čelu te sobe Knjiga padlih, ki je mi, neletalisti, ne potrebujemo, vendar jo lahko bolj krvavi roki uporabijo za dosežek, potem ko ubijejo Byrneja. Vrnite se v drugo nadstropje, nato se spustite po stopnicah ob dvigalu, da pridete za pisarno mize za rop in/ali zadušitev ter oropate sobo za njim.

Zapustite pot, po kateri ste prišli (skozi okno druge stopnje) in se potisnite nazaj do ploščadi, nato levo in navzdol do domnevno nevtralnega tla na ulici Valia (čeprav Stiltonov zemljevid prikazuje to kot Avila Avenue. Zanimivo).

Ne dovolite, da vas nevtralna stvar zavede, saj sovražniki takoj postanejo sovražni, ko vas opazijo.

Sledite oznakam na črni trg. Ima zelena vrata, ki jih je mogoče zlahka opaziti, vendar ima tudi nekaj razbojnikov, ki so pripravljeni povzročiti težave. Lahko počakate, da odidejo, ali pa se odmaknete v stanovanjsko hišo tik ob levi in ​​jih zvabite v zasedo.

Kakorkoli, pogovorite se s prodajalcem črnih izdelkov in kupite vse nadgradnje, ki so vam všeč, preden ste predvidljivo oropali mesto.

To naredite tako, da se vrnete nazaj v prostor jušne kuhinje, nato pa v opekah poiščete pokrite luknje.

Če ga želite izkrcati, ga le z mečem, nato pa plenite tu majhno pregrinjalo za nekaj kovanca in kitove kosti. Izhod v ožičeno ulico.

Razorožite in oropajte pasti in oba nadzornika lahko odstranite tudi tukaj, ko končata pogovor. Tu shranite trupla na zaraščenem dvorišču, nato pa si natančno oglejte skozi zaprta okna.

Odstreli desko čez vrata (prišel bo en samostrel), nato vstopite v stavbo na običajen način, pojdite gor in odprite ta vrata. Ograbite mesto (vključno s samostrelom na vratih) in preberite opombo za poročno sliko.

S koledarjem na hodniku izpeljite kombinacijo spodnje trgovine (prva številka naj bo številka tedna, druga in tretja številka dneva).

Oboroženi s tem znanjem vstopite spodaj in zadušite trgovca. Ker sem postal poznavalec plenilskih črnih trgov, moram reči, da to ni eden boljših. Kljub temu je za vzemanje nekaj streliva, zemljevida in kostnega čaša ( Bonecharm 7/8 ).

Ko smo na ulici Valia, je treba skrbeti še za zadnjo možnost. Če sledite uličici navzgor, vas čaka prizor, kjer bodo Nadzorniki usmrtili nekaj civilistov brez sojenja. Tehnično jih je mogoče rešiti, čeprav obstaja veliko tveganje, da v bistvu ni nagrade. Če pa ne želite te posebne krvi na rokah, je tukaj postopek- najprej odstranite stražarja, ki se sprehaja pred zobozdravniško trgovino. Trepnite in ga zadušite, medtem ko mu krvnik gre skozi glavo. Napolni ga in vrata ter Trepni do krvnika samega. Ostriž na steni za njim, sproži zadušitev in se takoj začni premikati nazaj. To bo povzročilo, da bosta oba padla čez steno. Izstreli ga, počakaj sekundo, da bodo civilisti pobegnili, nato pa zaspi, da zaspi drugi stražar tukaj. Poberi krvnika in Blinka, da se pokrijeta za pesjakom, nato pa spita dva stražarja, ki se pojavita od nikoder, da bi ju raziskala. Napolnite svoje pikado za spanje v drugem nadstropju zobozdravniške ordinacije. Tu je lahko priročen tudi čas ustavljanja. Ne glede na to, ali se boste odločili za vse te težave ali ne, si vseeno vsekakor morate ogledati zaklepano stanovanje v rožnati stavbi tukaj, ki ima dober plen.

Zdaj bi bil pravi čas, da raziščete vsa področja, ki jih še niste, in razbijete vse glave, ki jih še želite, saj boste kmalu vstopili v zaključno igro okrožja Dust. Zlasti je rožnato stanovanje čez cesto od dvorišča Crone's Head (dostopno prek balkona nad neomaskirano gospo Howler, ki sedi na nekaj kamnitih stopnicah), ki ima nekaj lepih sijajev. Blizu tukaj je v izložbi tudi slonovina scrimshaw, za katero lahko trdite, da jo ustrelite z vijakom.

Če se vam zdi, da potrebujete malo več kovanca, vendar ne želite dolgočasno zadušiti ulicah Howlersa, počakajte na nevihto in uporabite Darkvision, da jih počistite.

Tik pred kontrolno točko Howler je tudi varna trgovina, vendar je tam ni veliko. Ko boste pripravljeni, se po strehah vrnite k Paolu in odprite Durantejevo pisarno.

Tu boste našli način, kako oba vodja frakcije odpraviti nepoškodovano, pa tudi ključ do trgovine s srebrnim tiskom in namig za odklepanje vrat Jindosh, če tega še niste storili. Njegova miza ima tudi zadnji nivo kosti ( Bonecharm 8/8 )

Pojdite gor in zgrabite Paolovo telo brez podgan, nato Blink čez strehe do trgovine Silvergraph. Pojdite v zaledje in ga spustite v zaboj, nato pa poberite Durantejevo plačo z bližnje mize. Preden odidete, oropajte sprednjo sobo, vključno s srebrnim odlomkom Meagan na njenem skifu.

Zdaj pomežiknite tja, kjer ste pustili Byrna mirno dremež, in ga tudi odpeljite nazaj v trgovino. Zavedajte se, da so nekateri psi, ki so prej počivali, morda že vstali. Izstopite skozi okno in mignite nazaj v trgovino, da postavite Byrneja v zaboj.

Če so vaši žepi še vedno lahki, pojdite še zadnji krog po okrožju, predvsem iščete odpiranje oken, do katerih bi lahko utripali. V nasprotnem primeru gre nazaj k Vratam naprej k slavi.