Najboljši Super Mario Maker 2 ravni

Če igrate Super Mario Maker 2, se vam bo ta seznam najboljših stopenj Super Mario Maker 2 zagotovo zdel zanimiv!

AvtorJustin Fernandez 30. september 2020 Najboljši Super Mario Maker 2 ravni

Sprostitev Super Mario Maker 2 je povzročila val novih tečajev po meri iz skupnosti Maker, od katerih mnogi v celoti uporabljajo razširjeno zbirko orodij nadaljevanja in številne nove funkcije, da bi ustvarili nekaj resnično zanimivih (in pogosto bizarnih) zasnov ravni. Od skrbno izdelanih avtomatskih stopenj do kaotičnih stopenj hitrostnega teka, SMM2 ima kaj ponuditi vsaki vrsti igralca.

Ker Nintendo ni ravno najboljši, ko gre za kuriranje, je lahko iskanje novih tečajev, ki izstopajo, precej težav. Tukaj smo izpostavili nekaj najboljših Super Mario Maker 2 ravni, ki jih je vredno preveriti. Ta seznam bomo v prihodnosti posodabljali z novimi tečaji, zato preverite znova.

KazaloPokaži

Mario

Poiščite potopljeni grad (52T-7BK-LSG)

Video igre morda nimajo najboljših dosežkov, ko gre za nivoje na temo vode. Vendar pa je Poiščite potopljeni grad raven, ki jo je ustvaril Nabuz, odlično uravnoteži težavnost, hkrati pa zagotavlja občutek vzdušja skozi svoja zelo podrobna okolja. Dobro postavljene kontrolne točke in preproste uganke vam omogočajo, da si vzamete čas med krmarjenjem po podvodnih odsekih, napolnjenih z blooperji in poceni. Poleg tega je ta tečaj veliko bolj prijeten in je v nasprotju z njegovim vodnim motivom zaradi obilice ognjenih cvetov.

mario maker

Ujet pod ledom (HLS-L97-7LG)

Če niste seznanjeni z Dan Ryckert's SMM ravni, menite, da ste srečni; Producent Giant Bomb je znan po ustvarjanju nekaterih najbolj brutalnih tečajev, v katero se je od takrat vrnil SMM2 . Ujet pod ledom je hladnokrvni fiasko, ki zahteva natančen čas in veliko potrpljenja. Tudi najbolj prekaljeni ustvarjalci so lahko razočarani zaradi velike količine vračanja nazaj in zapletenih ugank, ki so prisotne na tej ravni.

izdelovalec super maria

Stikalo X Stikalo (DRC-S88-TDF)

Eden bolj opaznih dodatkov k SMM2 je bloki stikala za vklop/izklop, ki so osrednja komponenta Nore139 Stikalo X Stikalo seveda. Začne se dokaj enostavno, saj daje igralcem prostor, da se navadijo na mehaniko, preden uvedejo več ovir, kot so konice, računi Bullet in celo Bowserjev videz. Izdelovalci, ki iščejo sveže ideje o uporabi stikalnih blokov, bi si vsekakor morali ogledati ta tečaj za nekaj navdiha.

Super Mario Maker 2

Aktivirano samouničenje (5CM-J5S-0KF)

Nastavljena Super Mario 64 Slide track, Aktivirano samouničenje postavlja hitre reflekse igralcev na končni preizkus. Ta tečaj vas vidi, kako dirkate skozi grad na robu propada, medtem ko vam na pot nenehno postavljajo nešteto smrtonosnih nevarnosti, kot so žlebovi, žrebci in mete. Vendar, če se držite glavnih poti kovancev in uspete zbrati nekaj super zvezd, bi morali to videti skozi.

mario maker 2

Olimarjeva pustolovščina Pikmin (YMT-2GW-CGF)

Ta je za Pikmin oboževalci ali samo vsi, ki uživajo v tem, da je ustvarjalna ustvarjalnost potisnjena do svojih meja. Tečaj prihodnjih dni Olimarjeva Pikminska pustolovščina se pokloni klasični seriji Nintendo na vsakem koraku, začenši z impresivno upodobitev strmoglavljenja Olimarjeve raketne ladje. Opremljen s čelado Buzzy Beetle (ali čelado, kot jo radi imenujemo), Mario začne raziskovati površje planeta z Goombasom, ki služi kot rezerva za Pikmina. Čeprav je še vedno omejena z omejenimi orodji SMM2, ta raven odlično poustvari razpoloženje in igranje Pikmin .

Grandpoobear

Brat, lahko prihraniš kovanec? (FWR-3W8-FVG)

Tečaj Multitap Brat, lahko prihraniš kovanec? prevzame enega od temeljnih elementov Super Mario in ga obrne na glavo. Oder ima precej preprost zmagovalni pogoj: dosežete cilj, potem ko zgrabite vsaj 1 kovanec; to se zdi dovolj lahka naloga, dokler ne ugotovite, da je skoraj vsak kovanec na nivoju blokiran ali varovan z nekakšno zvijačo oblikovanja nivojev. Če se boste igrali skozi celoten tečaj, boste v nekaj minutah pripravljeni izpuliti lase; vendar vztrajaj in nagrajen boš za svoje trpljenje.

Nintendo

Pravo prijateljstvo (RXY-TBS-WGG)

Spremljevalne misije so verjetno prav tako frustrirajuće kot vodostaji v video igrah dobile precej slab sloves, ker so nadležne. Vendar pa Gabijev tečaj Pravo prijateljstvo zagotavlja edinstveno izkušnjo, ki raziskuje nekonvencionalne uporabe za SMM2 AI sovražnika. Igranje kot Mario vključuje reševanje preprostih ugank, da vi in ​​vaš novi spremljevalec, velikanska rdeča Koopa, napredujete skozi številne ovire na progi.

Mario 2

Dobrodošli Neo – modra ali rdeča tabletka? (TRV-52Q-2SG)

Ljubitelji Matrica ali bo res vsak, ki preživi dovolj časa ob pogledu na meme, prepoznal ikonično modro ali rdečo tableto? dilema, predstavljena liku Keanuja Reevesa v filmu iz leta 1999, ki je prisoten tudi tukaj. Tečaj Mario_Lab Dobrodošli Neo je preoblikovanje te scene z uporabo SMM2 's, ki igralcu ponuja možnost, da vnese modro ali rdečo pipo. Medtem ko vsaka cev vodi do podobnega okolja, so ovire in sovražniki, na katere boste naleteli, popolnoma različni, obe poti pa ponujata visoko stopnjo težavnosti.

Igraj Mario

Mariov rop (HNK-8BM-HYG)

Tečaj SnackerB Mariov rop vidi upokojenega italijanskega vodovodarja, ki mora hitro pobegniti, potem ko je ukradel Bowserjevo zalogo zlata. Čeprav je ta faza polna nekaj pametno oblikovanih ugank, sta naraščajoča lava in množica sovražnikov tukaj pravi izzivi. Poleg tega uporaba prozornih cevi na tej ravni resnično poveča tesnobo in vas prisili, da ste priča vsaki obsmrtni izkušnji lave, s katero se Mario sreča.

Mario ravni

Vzporedno vesolje (NC5-Y8P-DBG)

Nazadnje, GingerEdov tečaj Vzporedno vesolje uvaja nadomestne podsvetove, ki zahtevajo, da se Mario preklaplja naprej in nazaj, da bi rešil uganke in napredoval. Večji del časa boste pretvarjali trdne bloke v kovance in obratno, pri kasnejših delih pa boste morali preklapljati med svetovi, da bi pridobili ključne predmete in dodatke. Tema vesolja in edinstvena premisa igranja dajeta ta nivo občutek, da spominja na Super Mario Galaxy igre.

Te bodo morda všeč