Najboljša TV stojala za igranje iger (mnenja 2022)

Ali želite svoje trenutno stojalo za televizor zamenjati z vrhunskim TV stojalom, ki ga lahko uporabite za igre in druge stvari? Tukaj so najboljša TV stojala za igranje iger.

AvtorSamuel Stewart 4. januarja 2022 Najboljše TV stojalo za igranje iger

Ste se odločili za nov televizor, vendar ga nimate kam postaviti in stenska montaža ni mogoča? Vedno obstaja možnost, da dobite TV stojalo!

Ta stojala ne zavzamejo veliko prostora, so razmeroma ugodna in so vsestranski odličen nakup, ne glede na to, ali kupujete običajno stojalo za TV ali tisto, ki je izdelano z mislijo na igranje iger.

Brez dodatnega odlašanja se poglobimo.

KazaloPokaži

Namizna TV stojala

Tako kot že ime pove, so namizna stojala zasnovana tako, da jih postavite na površino in delujejo bolj ali manj kot zamenjava za osnovno stojalo, ki je priloženo vašemu televizorju.

Odlični so za zamenjavo poškodovanega ali neustreznega stojala ali za pridobitev prilagodljivosti nosilca VESA, kadar stenska montaža ni možnost.

najboljše stojalo za tv

FITUEYES Univerzalno stojalo za TV

Podprta velikost televizorja: do 55 palcev
Podprta teža televizorja: 88 lb
Nosilec VESA: 400×400
Material: kovina, plastika, steklo

Glej Cena

Prednosti:

 • Cenovno dostopne
 • Združljivo z večino televizorjev
 • Nevtralen dizajn

Slabosti:

 • ne vrtljivo

Prvo na našem seznamu je preprosto namizno TV stojalo podjetja Fitueyes, specializiranega za TV stojala in druge vrste AV opreme.

Ta izdelek je nekoliko preprost, vendar dobro izdelan in zelo zanesljiv. Na voljo je v sivi in ​​črni barvi, da se bolje zlije z različnimi TV sprejemniki. Narejen je predvsem iz kovine, vendar ima na dnu nekaj plastike, ki služi predvsem estetskemu namenu. Seveda vključuje tudi gumijaste noge, ki pomagajo ohranjati stojalo stabilno tudi na najbolj gladkih površinah.

Kar zadeva nosilec, podpira vse standarde VESA do 400×400, sam nosilec pa je nastavljiv po višini. Poleg tega je dovolj močan, da podpira televizorje velikosti 55 palcev in težke do 88 funtov. Ni treba posebej poudarjati, da je zaradi tega združljiv z večino sodobnih televizorjev.

Edina pomanjkljivost, ki smo jo opazili pri tem stojalu, je, da ni nastavitve vrtenja, vendar je to razumljivo glede na to, da govorimo o proračunskem stojalu, ki že izvaja funkcijo prilagajanja višine. Na splošno je odličen primer za vse, ki iščejo alternativo za stensko montažo.

Specifikacije

Dimenzije 17,3 × 10,2 × 24,8 palca
Utež 10,5 lb
Podprti formati VESA 100×100, 200×100, 200×200, 300×300, 400×200, 400×300, 400×300
Največja velikost televizorja 55in
Največja teža televizorja 88 lb
Material Kovina, plastika, steklo
stojalo za gaming TV

FITUEYES Univerzalno stojalo za TV z vrtljivim elementom

Podprta velikost televizorja: do 55/65/80 in
Podprta teža televizorja: 200 lb
Nosilec VESA: 800×500
Material: kovina, plastika, steklo

Glej Cena

Prednosti:

 • Odlična funkcionalnost in prilagodljivost
 • Nevtralen dizajn
 • Podpira zelo velike televizorje

Slabosti:

 • Ni bistveno boljši od cenejšega modela

Ali ti res želite to vrtljivo funkcionalnost? Potem ima Fitueyes še eno različico zgornjega namiznega stojala, ki se ne le vrti, ampak podpira tudi veliko večje televizorje, ki so lahko veliki do 80 palcev in težki do 200 funtov. Po drugi strani pa, če ciljate na tako velik televizor, obstajajo tudi manjše in cenejše različice, ki so zasnovane za 55 in 65-palčne televizorje.

Ti se vizualno ne razlikujejo veliko od prejšnjega, cenovno ugodnejšega modela, razen že omenjene funkcije vrtenja in dejstva, da podpirajo večje in težje televizorje. Držijo se enakega nevtralnega dizajna s črno kovino in sijajnim podstavkom ter so tudi nastavljivi po višini.

Skratka, to je nekoliko dražje, a tudi bolj funkcionalno stojalo in nekoliko bolj premium. Njegove največje zasluge so različni modeli za različne velikosti televizorjev. Toda tisti, ki ne ciljajo višje od 60 palcev, ne bodo imeli ravno posebne spodbude, da bi izbrali to stojalo namesto osnovnega.

Specifikacije

Dimenzije 33,5 × 14,9 × 41,5 palca
Utež 30 lb
Podprti formati VESA 100×100 – 800×500
Največja velikost televizorja 80in
Največja teža televizorja 200 funtov
Material Kovina, plastika, steklo
stojalo za igralno konzolo

Univerzalno TV stojalo LIVE

Podprta velikost televizorja: do 65 palcev
Podprta teža televizorja: 100 lb
Nosilec VESA: 800×400
Material: kovina

Glej Cena

Prednosti:

 • Zelo ugodno
 • Združljiv z vsemi standardi VESA
 • Lahko podpira zelo težke televizorje

Slabosti:

 • Z nekaterimi plastičnimi deli bi izgledalo bolje

Naslednji Vivo univerzalno stojalo je direktna rešitev brez nepotrebnih stvari. Sestavljen je iz dveh jeklenih nog, ki lahko podpirata televizorje velikosti 65 palcev in težke do 100 funtov. Zelo enostavno se prilagaja vsem standardom VESA.

Medtem ko je samo stojalo trdno, stabilno in več kot opravlja svoje delo, bi preprosto plastično ohišje pomagalo pri estetiki, zlasti ko gre za skrivanje vijakov na nogah. Na splošno pa, če želite samo zamenjati stojalo za vaš televizor, boste ugotovili, da bo ta rešitev podjetja Vivo dobro ustrezala temu namenu in ne bo pustila niti najmanjše ovire v vašem proračunu.

Specifikacije

Dimenzije Ni določeno
Utež 5,47 lb
Podprti formati VESA 75×75 – 800×400
Največja velikost televizorja 65in
Največja teža televizorja 100 funtov
Material kovinski

TV stojala s policami

Naslednja vrsta TV stojala vključuje tudi eno ali več polic, ki jih je mogoče uporabiti za shranjevanje konzol, AV opreme in številnih drugih zunanjih naprav in dodatkov. Mnogi od njih so pravzaprav bližje popolnim zabavnim središčem kot preprostim TV-stojalam.

stojala za tv igre

FITUEYES 4-stopenjski TV stojalo

Podprta velikost televizorja: N/A
Podprta teža televizorja: 110 lb
Nosilec VESA: N/A
Material: kovina, plastika, steklo

Glej Cena

Prednosti:

 • Čist in minimalen dizajn
 • Prilega se vsakemu prostoru
 • Dobra vrednost

Slabosti:

 • Prah in prstni odtisi se zlahka lepijo
 • Morda ni dovolj prostora za večjo opremo

Ponovno imamo izdelek Fitueyes, le da je tokrat bolj odmevna rešitev v primerjavi z univerzalnim TV stojalom, ki smo si ga ogledali na začetku.

To 4-nadstropno TV stojalo se drži podobne filozofije oblikovanja kot zgoraj omenjeni izdelek, s sijajnimi črnimi nogami in štirimi policami iz zatemnjenega stekla. Zgornja polica je najmočnejša, saj je namenjena televizorju in nosi do 110 lb teže.

stojalo za tv igre

Medtem bodo ostale tri police podpirale le do 33 lb, kar bo več kot dovolj za vse konzole, set-top boxe ali druge izdelke, ki jih boste morda želeli shraniti na njih.

Samo stojalo ne zavzame preveč prostora in se bo dobro prilegalo tako dnevnim sobam kot spalnicam. Vendar pa njegova majhna velikost morda ni nepogrešljiva za tiste, ki potrebujejo prostor za shranjevanje večjih kosov opreme. Razen tega je edina težava tista, ki na splošno prevladuje pri sijajnih površinah – to je pravi magnet za prah in prstne odtise.

Specifikacije

Dimenzije 23,6 × 17,9 × 30,3 palca
Utež 40,7 lb
Podprti formati VESA N/A
Največja velikost televizorja N/A
Največja teža televizorja 110 funtov
Material Kovina, plastika, steklo
igralna tv stojala

TV stojalo Sauder Beginnings

Podprta velikost televizorja: 42 in
Podprta teža televizorja: 70 lb
Nosilec VESA: N/A
Material: Les

Glej Cena

Prednosti:

 • Lep hrastov zaključek
 • Veliko prostora za konzole in drugo opremo

Slabosti:

 • Brez posebnega dizajna se počuti poceni

Za bolj tradicionalne bralce ima Sauder ravno to – Začetki TV stojalo . To leseno stojalo je sestavljeno iz glavne zgornje police, zasnovane za sprejem televizorjev, težkih do 70 lb, in ima tudi tri police za vašo opremo, od katerih sta dve nastavljivi. Poleg tega ima na vsaki strani še dve dodatni manjši polici, ki sta idealni za dekoracijo ali za shranjevanje vaših krmilnikov in drugih zunanjih naprav.

igralno stojalo

Hrastov zaključek je precej idealen za tiste, ki imajo radi svoje pohištvo iz lesa, čeprav se morda ne prilega vsakemu prostoru. Čeprav nimamo pomislekov glede samega materiala, se zdi, da je stojalo nekoliko poceni zaradi nenavadnega dizajna. A glede na ceno je še vedno dostojen nakup.

Specifikacije

Dimenzije 39,25 × 15,5 × 21,3 palca
Utež 53 lb
Podprti formati VESA N/A
Največja velikost televizorja 42in
Največja teža televizorja 70 lb
Material Les
najboljša tv stojala

TV stojalo Atlantic Centipede Gaming

Podprta velikost televizorja: 37 in
Podprta teža televizorja: 80 lb
Nosilec VESA: N/A
Material: kovina

Glej Cena

Prednosti:

 • Majhna in lahka
 • Trdne police
 • Več regalov za shranjevanje

Slabosti:

 • Ni najlepše stojalo

Naslednji je precej funkcionalno usmerjen izdelek, TV stojalo Atlantic Centipede. Že na prvi pogled je očitno, da to ni izdelek, na katerega bi se obračali zaradi njegove estetske privlačnosti (morda je to navdih za ime), vendar ima zagotovo številne priročne in praktične lastnosti.

Stojalo temelji na precej trpežni dvožični konstrukciji in vključuje tri fiksne police. Najvišji je namenjen podpiranju televizorja. Kot taka lahko podpira do 80 funtov, medtem ko lahko druga dva podpirata do 32,5 funtov vsak. Poleg tega ima na obeh straneh več regalov za shranjevanje, kar vam omogoča priročno shranjevanje vseh vaših krmilnikov in drugih zunanjih naprav.

najboljše stojalo za tv

Na koncu tisto, kar stonogi TV stojalu manjka v lepotnem oddelku, nadoknadi v smislu surove funkcionalnosti. Kljub temu, če želite shraniti več konzol in dodatkov, vendar ne posvečate veliko pozornosti estetiki, je to stojalo po ugodni ceni morda pravi izdelek za vas.

Specifikacije

Dimenzije 29,4 × 19,75 × 30 palcev
Utež 22,2 lb
Podprti formati VESA N/A
Največja velikost televizorja 37in
Največja teža televizorja 80 lb
Material kovinski
igralna konzola tv stojalo

Mount-It! TV stojalo MI-873

Podprta velikost televizorja: 65 in
Podprta teža televizorja: 88 lb
Nosilec VESA: 600×400
Material: kovina, steklo

Glej Cena

Prednosti:

 • Odlična kakovost izdelave
 • Podpira velike televizorje
 • Relativno kompakten

Slabosti:

 • Kolesa so praktična, vendar ne izgledajo dobro
 • Prah in prstni odtisi se zlahka prilepijo na steklo

TV stojalo MI-837 izdeluje Mount-It! in je elegantno in prenosno TV stojalo, ki je idealno za majhne prostore. Še en ključni dejavnik tega stojala, ki ga je treba poudariti, je, da je najboljše kakovosti izdelave, saj v svojo zasnovo vključuje tako aluminij kot kaljeno steklo.

Stojalo vključuje nosilec VESA, ki podpira formate do 600×400, kar pomeni, da lahko podpira tudi televizorje velikosti 65 palcev – pod pogojem, da tehtajo manj kot 88 lb in seveda podpirajo standard VESA. Police iz kaljenega stekla so prav tako izjemno trdne, pri čemer sta zgornji dve debeli 5 mm in zasnovani za lažjo opremo. Za primerjavo, spodnji 8 mm lahko prenese nekoliko večjo obremenitev.

O MI-873 nimamo povedati nič slabega, razen dejstva, da kolesa, čeprav praktična, ne prispevajo ravno veliko v smislu estetike. Edina druga manjša težava je enaka stara težava s steklom – zagotovo je magnet za prah in prstne odtise.

Specifikacije

Dimenzije 18,9 x 31,5 x 55 palcev
Utež 36,8 lb
Podprti formati VESA 75×75 – 600×400
Največja velikost televizorja Do 65in
Največja teža televizorja 88 lb
Material Kovina, steklo
polica za igralno konzolo

Mount-It! TV stojalo MI-860

Podprta velikost televizorja: 60 palcev
Podprta teža televizorja: 88 lb
Nosilec VESA: 600×400
Material: kovina, steklo

Glej Cena

Prednosti:

 • Trdna gradnja
 • Podpira velike televizorje
 • Veliko prostora na policah

Slabosti:

 • Prah in prstni odtisi se zlahka prilepijo na steklo

Po zgledu imamo še eno stojalo podjetja Mount-it!, ki prihaja iz iste serije kot prejšnja: MI-860. Z vidika videza sta si oba zelo podobna, razen nekaj ključnih razlik: 860 ima le dve polici, ki sta precej širši, kar omogoča večji prostor za shranjevanje. Poleg tega je stacionarno stojalo, brez koles svojega bolj kompaktnega kolega.

Nosilec VESA MI-860 je prav tako v veliki meri enak, saj podpira televizorje velikosti 60 palcev in težkih 88 funtov. Še več, ta nosilec ima tudi funkcijo vrtenja. Samo stojalo je tako kot prej izdelano iz aluminija in stekla, kar pomeni, da je približno tako dobro izdelano kot MI-873.

To stojalo nima bistvenih pomanjkljivosti, razen iste stare nagnjenosti, ki jo ima steklo za privabljanje prstnih odtisov in prahu.

Specifikacije

Dimenzije Ni določeno
Utež 57,7 lb
Podprti formati VESA 75×75 – 600×400
Največja velikost televizorja 60in
Največja teža televizorja 88 lb
Material Kovina, steklo
TV stojalo za video igre

Ameriwood Home Lawrence TV stojalo

Podprta velikost televizorja: 45, 60 in
Podprta teža televizorja: 80, 130 lb
Nosilec VESA: N/A
Material: kovina, les

Glej Cena

Prednosti:

 • Čvrsta izdelava
 • Brezhibno se zlije z večino opreme
 • Dve različici velikosti

Slabosti:

 • Neugledni izpostavljeni vijaki

Se ne morete odločiti med kovino in lesom? Ne skrbite, TV stojalo Ameriwood Home Lawrence vključuje oboje in združuje črn kovinski okvir s temno sivimi policami.

Na voljo je v dveh različicah: standardni, ki podpira televizorje velikosti do 45 palcev, skupaj z večjim, ki ima skoraj dvakrat več prostora na policah in lahko podpira televizorje velikosti do 60 palcev. Podprta teža televizorja je 80 oziroma 130 funtov.

Kovina in les se estetsko zlijeta brezhibno, glede na barve pa bo stojalo dopolnilo skoraj vsak sodoben kos tehnike. Edina težava s stojalom je, da so izpostavljeni vijaki na obeh straneh lahko precej boleče, čeprav jih je relativno enostavno prikriti.

Na koncu se bo TV stojalo Lawrence prilegalo vsakemu prostoru in vsakemu televizorju ali konzoli. Je stabilen, dobro zgrajen in ti grdi vijaki so edina težava, ki jo imamo z njim.

Specifikacije

Dimenzije

Navadna: 18,5×41,9×23,75 palca

Veliko: 18,68 x 60 x 23,74 in

Utež

Navadna: 38,3 lb


Velika: 50 lb

Podprti formati VESA N/A
Največja velikost televizorja

Običajna: 45in

Velika: 60 palcev

Največja teža televizorja

Navadna: 80 lb

Velika: 130 lb

Material Kovina, les
konzolno stojalo

TV stojalo Sauder Veer

Podprta velikost televizorja: 50 palcev
Podprta teža televizorja: 90 lb
Nosilec VESA: N/A
Material: kovina, steklo, les

Glej Cena

Prednosti:

 • Visoka estetska privlačnost
 • Stabilna, čvrsta konstrukcija

Slabosti:

 • Nekoliko omejena velikost televizorja
 • Na dragi strani

In za zadnji vstop v tej kategoriji imamo TV stojalo Sauder Veer, stojalo, ki se enako dobro obnese tako glede praktičnosti kot estetike. Sestavljen je iz steklenih polic, elegantno upognjenih lesenih nog in kovinskega nosilca VESA, ki podpira televizorje velikosti 50 palcev in težkih 95 funtov.

najboljši zabavni center za igranje iger

Enostavno ne gre zanikati, da izgleda odlično, a človek preprosto ne more dvigniti obrvi ob ceni – sploh glede na to, da podpira le televizorje velikosti do 50 palcev, ko so večji modeli počasi vse bolj priljubljeni, predvsem ko gre za dnevne sobe.

Kljub temu je stojalo najvišje kakovosti izdelave in bo videti dobro v skoraj vsakem okolju. Če vam je tako zelo mar za estetiko, je to stojalo morda vaša izbira številka ena izmed vseh ostalih stojal na tem seznamu.

Specifikacije

Dimenzije 44 × 19,5 × 51,4 palca
Utež 60 lb
Podprti formati VESA N/A
Največja velikost televizorja 50in
Največja teža televizorja 95 lb
Material Kovina, les, steklo

Zaključek – Najboljše TV stojalo za leto 2022

FITUEYES Univerzalno TV stojalo z vrtljivim – najboljše namizno TV stojalo

tv stojalo

Enostavno ne moremo zanikati, da ima to stojalo skoraj vse – izgleda odlično, je zelo dobro izdelano in je na voljo v več variantah, da ustreže večjemu številu ljudi. Od namiznega stojala ne morete zahtevati skoraj nič drugega kot tisto, kar lahko ponudi Fitueyes.

Ameriwood Home Lawrence – Najboljše TV stojalo

tv stojala

Na področju teh večjih TV-stojal se ni ravno lahko odločiti. Obstaja toliko več različic in vedno se postavlja vprašanje, ali bi morali izbrati enoto, ki vključuje nosilec VESA ali ne.

Vendar smo se med vsemi temi TV stojali odločili za Ameriwood Home Lawrence, ker menimo, da uspešno združuje večino funkcij, ki bi si jih želeli od stojala – trdna izdelava, lesena obdelava in zelo nevtralen dizajn. Poleg tega je na voljo tudi večja različica običajnega stojala, pa tudi izbirni komplet knjižnih polic, ki se brezhibno zlijejo s samim stojalom.

Te bodo morda všeč