Najboljša spletna mesta za ustvarjanje osebnih računalnikov po meri

Ali želite svoj nov računalnik sestaviti na spletu in sami izbrati vse dele? Tukaj so najboljša spletna mesta za izdelavo osebnih računalnikov po meri za izdelavo vašega sanjskega računalnika.

AvtorSamuel Stewart 19. julij 2021 Najboljši graditelji osebnih računalnikov po meri

Verjetno se nam ni treba spuščati preveč v podrobnosti o vseh prednostih sestavljanja lastnega igralnega računalnika po meri.

Bistvo tega je: izberete točno tiste dele, ki jih želite, s čimer povečate zmogljivost in stroškovno učinkovitost, hkrati pa prilagodite računalnik po svojih željah.

Vendar pa so vsi napori pri fizičnem sestavljanju računalnika lahko za nekatere ljudi precej težav. Morda nimate časa ali pa preprosto premalo verjamete v svojo sposobnost obvladovanja teh dragih komponent.

Če ste eden od teh ljudi, boste veseli, da smo sestavili seznam najboljša podjetja, ki izdelujejo osebne računalnike po naročilu . Ta vodnik bo vključeval tudi kratek pregled vsakega od teh podjetij.

Torej, brez nadaljnjega odlašanja, tukaj so najboljši izdelovalci osebnih računalnikov po meri za leto 2022 .

KazaloPokaži

najboljši izdelovalec osebnih računalnikov po meri

Izvor

Ustanovljeno: 2009

Lokacija: Miami, Florida

Obiščite

Prvo podjetje na našem seznamu je Izvor , znan tudi kot Origin PC.

Kot ste morda uganili, nimajo nič opraviti s platformo EA Origin, saj je to podjetje pred tem štiri leta.

Origin PC trenutno prodaja že izdelane igralne računalnike, igralne prenosnike, pa tudi nekatere lastne hladilne rešitve in dodatke. Origin prodaja štiri osnovne igralne računalnike, ki jih je mogoče močno prilagoditi glede na želje kupca.

Ti štirje računalniki - Chronos, Neuron, Millenium in Genesis —uporabite ohišja majhne oblike, Mid Tower, Full Tower in Big Tower. Zdaj je mogoče prilagoditi ne le komponente po svojih željah, temveč tudi zunanjost in notranjo zasnovo – ohišje lahko prilagodite z različne barve, vzorci in osvetlitev .

najboljši pc builder

Origin ponuja a 1-3 letna garancija , kot tudi a 30-dnevna garancija vračila denarja . Preberi vse informacije o garanciji tukaj .

najboljši računalnik po meri

CyberPowerPC

Ustanovljeno: 1998

Lokacija: Industrija, Kalifornija

Obiščite

S sedežem v kalifornijskem mestu industrije, CyberPowerPC je eden od starejša podjetja na seznamu, ki je bil ustanovljen leta 1998. Tu govorijo izkušnje. Ko si ogledate njihovo spletno stran, postane popolnoma jasno, zakaj so ostali tako priljubljeni v svoji niši.

CyberPowerPC prodaja široko paleto igralnih računalnikov, vključno z vsemi, od osebnih računalnikov srednjega razreda, namenjenih e-športu, do pošastnih igralnih strojev za navdušence. Kot pri večini drugih tovrstnih podjetij, je njihov konfigurator po meri prijazen tako do tistih, ki že poznajo osebni računalnik, kot tudi do tistih, ki ne, in ponujajo zelo širok izbor komponent za svoje osebne računalnike.

najboljši izdelovalci osebnih računalnikov po meri

Ko gre za garancijo, CyberPowerPC ponuja a 3-letna garancija na delo in a 1-letna garancija na dele . Preberi vse informacije o garanciji tukaj .

Xidax

Xidax

Ustanovljeno: 2013

Lokacija: Južni Jordan, Utah

Če nadaljujemo z naslednjim izdelovalcem osebnih računalnikov po meri, imamo Xidax Systems, ki je spletno mesto za izdelavo osebnih računalnikov po meri s sedežem v Utahu in ima solidne rezultate.

Matična družba Xidax že več kot 20 let prodaja računalnike po meri in Xidax je njegova spletna podružnica. Xidax ima obrat v Južni Jordaniji v Utahu, kjer so vse njegove komponente in strokovnjaki za osebne računalnike. Tukaj bodo izdelali vaš računalnik in ga preizkusili, preden vam ga pošljejo, ko bo vse preverjeno.

Na spletnem mestu lahko izdelate namizne računalnike, prenosne računalnike za igre in delovne postaje. Namizni računalniki se začnejo pri približno 800-900 USD in segajo vse do 5000 USD, kar ustreza potrebam večine ljudi. Prednost je, da vam Xidax omogoča plačilo kriptovalute če želiš.

Preberi vse informacije o garanciji tukaj .

graditelj osebnih računalnikov po meri

iBuyPower

Ustanovljeno: 1999

Lokacija: Industrija, Kalifornija

Naslednje spletno mesto za ustvarjanje osebnih računalnikov po meri na tem seznamu je iBuyPower , veteransko podjetje s sedežem v Kaliforniji, ki je bilo ustanovljeno leta 1999. Do danes je iBuyPower ena najbolj priljubljenih tovrstnih storitev, ki prodaja širok izbor namiznih in igralnih prenosnikov . Poleg tega prodajajo tudi nekatere igralne pripomočke z blagovno znamko in so znano ime v svetu e-športa.

Orodje Easy Builder na njihovem spletnem mestu vodi uporabnike, ki so manj tehnološko podkovani skozi proces, in ponuja zožen izbor najbolj primernih osebnih računalnikov za namen, ki ga ima kupec v mislih.

Seveda pa tudi ponujajo obseženprilagajanjeopcije , kar potencialnim strankam omogoča, da natančno prilagodijo notranjost in izberejo vse dodatne dodatke, ki jih morda želijo.

najboljši izdelovalec osebnih računalnikov po meri

iBP ponuja standard 3-letna garancija na delo in a 1-letna garancija na dele na vseh svojih računalnikih. Stranka pa lahko kupi podaljšano 4-letno oziroma 5-letno garancijo na delo, skupaj z 2-letno oziroma 3-letno garancijo za dele.

Preberi vse informacije o garanciji tukaj .

najboljše spletno mesto za izdelavo računalnikov po meri

BLD

Ustanovljeno: 2017

Lokacija: Industrija, Kalifornija

Obiščite

BLD se morda zdi neverjetno novo na igralnem polju v primerjavi z vsemi drugimi veteranskimi podjetji, navedenimi tukaj, vendar je pravzaprav podružnica večjega in bolj znanega imena: NZXT . NZXT obstaja že od leta 2004 in so najbolj znani po svojih računalniških ohišjih in hladilnih rešitvah, čeprav so se v zadnjih letih precej razširili.

BLD ponuja zelo novincem prijazen Postopek gradnje osebnega računalnika. V prvi vrsti delijo svoje osebne računalnike v štiri kategorije: Starter, Streaming, H1 Mini in Creator, pri čemer ves čas prikazujejo ocenjeno zmogljivost vsake konfiguracije v igri. Ti računalniki so vnaprej izdelani z nekaj manjšimi možnostmi prilagajanja.

Potem je tu še možnost Zgradite svojo. Prav tako je zelo prijazen za novince in vam pomaga izbrati prave komponente glede na igre, ki jih nameravate igrati.

Vsi osebni računalniki BLD so izdelani za pavšalno pristojbino v višini 99 USD, vsak osebni računalnik pa je odposlan kupcu v 48 urah po oddaji naročila. Poleg tega ponujajo tudi a 2-letna garancija , čeprav lahko stranke, če želijo, kupijo podaljšano garancijo.

Preberi vse informacije o garanciji tukaj .

najboljše gradbišče za računalnike

Digitalna nevihta

Ustanovljeno: 2002

Lokacija: Fremont, Kalifornija

Obiščite

Nato imamo še eno izkušeno in zanesljivo podjetje, ki je specializirano za izdelavo igralnih računalnikov, pa tudi delovnih postaj in prenosnikov, Digitalna nevihta .

Podjetje trenutno ponuja izbor petih znamk igralnih osebnih računalnikov – Lynx, Lumos, Velox, Aventum in Bolt . Prvi trije so Mid Towers, Aventum je Ultra Tower, Bolt pa ima ohišje majhne oblike po meri.

Ko izberete eno od prej omenjenih petih blagovnih znamk, boste lahko izbirali med nekaj prednastavljenimi konfiguracijami, preden boste v večji meri prilagodili notranjost. Kot bi lahko pričakovali, se možnosti prilagajanja razlikujejo glede na izbiro primera.

najboljši izdelovalec igralnih računalnikov po meri

Redna garancija za osebne računalnike podjetja je običajna 3-letna garancija na delo in a 1-letna garancija na dele , čeprav je mogoče kupiti podaljšano 4/2 ali 5/3-letno garancijo za delo in dele.

Preberi vse informacije o garanciji tukaj .

AVA Direct

AVADirect

Ustanovljeno: 2000

Lokacija: Twinsburg, Ohio

Obiščite

Nadaljujemo in pridemo do še enega veteranskega podjetja, ki obstaja že od leta 2000. AVADirect ponuja širok izbor že izdelanih osebnih računalnikov ki jih lahko prilagodite svojim željam in proračunu, z možnostjo plačila v kolikor 36 mesečnih obrokov .

Kot številna druga spletna mesta, ki izdelujejo osebne računalnike po meri (kot smo videli do sedaj), ima AVADirect orodje, ki vam pomaga najti pravo konfiguracijo za vaše potrebe glede na vaš proračun, igre, ki jih igrate, obliko ohišja, ki vam je najbolj všeč, in , navsezadnje pasovi CPU in GPU, ki vam je ljubši.

AVADirect ponuja 1-letno ali 3-letno omejeno garancijo za celotne sisteme, 1-letno za barebone sisteme in doživljensko garancijo za delo za izdelke, izdelane po meri.

Preberi vse informacije o garanciji tukaj .

Maingear

MainGear

Ustanovljeno: 2002

Lokacija: Kenilworth, New Jersey

Obiščite

Naslednje podjetje je na tej točki obstajalo tudi že skoraj dve desetletji in ga je pravzaprav močno navdihnila avtomobilska industrija. MainGear se osredotoča na igralne namizne in prenosne računalnike, poleg nekaterih igralnih dodatkov.

V ponudbi imajo več znamk osebnih računalnikov, med drugim Vybe, R1, Turbo, Rush in F131 , ki so vsi opremljeni z več različnimi prednastavitvami strojne opreme in jih je mogoče dodatno prilagoditi, tako glede strojne opreme kot RGB osvetlitve. Vse to je mogoče plačati za vse naenkrat ali prek 3-24 mesečnih obrokov .

V zvezi z garancijo Maingear ponuja a 30-dnevna garancija vračila denarja na njihovih osebnih računalnikih in njihova standardna garancija zajema a 1 leto obdobje, vendar lahko kupci kupijo tudi podaljšano 3-letno garancijo.

Preberi vse informacije o garanciji tukaj .

Falcon Northwest

Falcon Northwest

Ustanovljeno: 1992

Lokacija: Medford, Oregon

Obiščite

Za naslednji vnos imamo najstarejše podjetje na tem seznamu. Falcon Northwest obstaja že od zdaj že daljnega leta 1992 in so bili eden od pionirjev na sceni računalniških iger. Pravzaprav je bil njihov prvi izdelek vrhunski računalnik, imenovan Mach V, in je poganjal MS-DOS!

Seveda je podjetje od takrat napredovalo daleč. Danes so njihovi namizni računalniki na voljo v treh okusih: FragBox, Tiki in Talon. Najbolj očitna razlika med njimi je oblikovni faktor – osebni računalniki FragBox so pakirani v majhno ohišje, Tiki ima eleganten Micro Tower, medtem ko je Talon običajen Mid Tower, zaradi česar je tudi najbolj vsestranski.

Vse to so zelo prilagodljiv , tako znotraj kot zunaj, vključno z lakiranjem, UV tiskom po meri, osvetlitvijo RGB, če naštejemo le nekaj. Edina resnična pomanjkljivost izbire Falcon Northwest je v tem, da so njihovi osebni računalniki zelo drago , ki se začnejo pri več kot 2000 $ vsak.

Vendar z vrsto elitne storitve ki jih dobite, je to enostavno eno najboljših podjetij te vrste in zagotovo bi jih morali izbrati med svojimi najboljšimi – pod pogojem, da si to seveda lahko privoščite.

Vsi osebni računalniki podjetja so opremljeni z a 3-letna garancija in obstaja tudi a 30-dnevna garancija vračila denarja .

Preberi vse informacije o garanciji tukaj .

Puget Systems

Puget Systems

Ustanovljeno: 2000

Lokacija: Auburn, Washington

Obiščite

Končno imamo Puget Systems , podjetje, ki je morda manj vpadljivo od večine drugih tukaj naštetih, vendar zaradi tega niso nič manj zanesljivi. Njihova spletna stran ni najbolj ekstravagantna ali privlačna (če sploh, se zdi precej zastarela leta 2022), je pa funkcionalna in enostavna za krmarjenje, kar je najpomembnejše.

Takoj boste opazili, da se podjetje ne osredotoča ravno na igre na srečo. Namesto tega so namenjeni predvsem profesionalcem in tako ponujajo vrsto delovne postaje da lahko uporabnik enostavno brska glede na programsko opremo, ki jo bo uporabljal na osebnem računalniku.

Podjetje trenutno ponuja skupno osem znamk osebnih računalnikov. Te se, kot običajno, razlikujejo po obliki in naboru čipov matične plošče ter po vsej uporabi čisti in minimalistični kovčki . Ni treba posebej poudarjati, da je vse to mogoče prilagoditi v različni meri.

Puget Systems ponuja a 1-letna garancija na njihove izdelke, vendar kot se pogosto zgodi, lahko stranka po želji kupi podaljšano 2- ali 3-letno garancijo, ki vključuje doživljenjsko delo in tehnično podporo.

Preberi vse informacije o garanciji tukaj .

KazaloPokaži

Pogosta vprašanja: Izbira spletnega mesta PC Builder po meri

  1. Ali so spletna mesta za ustvarjanje osebnih računalnikov po meri vredna truda, kot da sami izdelate osebni računalnik?

    Spletna mesta za izdelovalce osebnih računalnikov kupujejo komponente in druge dele na veliko, tako da dobijo dele ceneje. Včasih lahko celo prihranite denar z uporabo dobrega spletnega mesta za izdelavo osebnih računalnikov po meri, namesto da sami sestavite isti računalnik. Zato jih je vsekakor vredno raziskati.

  2. Katero je najboljše spletno mesto za ustvarjanje osebnih računalnikov po meri?

    Ta izbira je na koncu osebna. Najbolje je, da na tem seznamu primerjate vsa spletna mesta za ustvarjanje osebnih računalnikov po meri in ugotovite, katera je bolj primerna za vaše potrebe in želje.

  3. Ali naj kupim podaljšano garancijo?

    Če redna garancija zajema celo leto, bi rekli, da podaljšane garancije ni treba. Če ima ena od komponent tovarniško napako, je skoraj zagotovljeno, da se bo pojavila v prvem letu, če ne takoj.

Zaključek

Izdelovalci osebnih računalnikov po meri, omenjeni v tem priročniku, so najboljši od najboljših takoj zdaj.

Ni treba posebej poudarjati, da vas bo ena od teh zagotovila, ne glede na to, ali ste izkušen igralec računalniških iger ali šele dobivate svoj prvi računalnik.

Te bodo morda všeč