Misija 10 - Fumeheadov dolg

MISIJA 10 - Fumeheadov dolg

Lokacija: Severni rob ozemlja Pink Eye na smrtni dirki

Ko ste pripravljeni začeti misijo, se odpeljite do lokacije ikone zgodbe na zemljevidu. Tukaj boste našli Crow Dazzle pripravljenega in čaka na vas. Stopite do njega in se pogovorite z njim, da začnete s prizorom.

Cilj: Govorite z izrezom

Očitno je le še en borec, ki čaka v bližnji baraki. Ob vhodu v kraj je zbirno mesto za vodo, če želite napolniti svojo menzo. Vstopite skozi vrata in v mračnem hodniku zavijte levo ter v notranjosti poiščite borca, ki leži na tleh. Po interakciji za prizor pojdite mimo borca ​​na majhno območje onkraj, da bi našli nekaj ostanki .

Cilj: Vrnitev v Crow Dazzle

Zavijte desno, ko gledate proti borcu, da poiščete več ostanki poleg nizke mize. Zadnji del notranjosti ostanki je v majhni sobi poleg zadnje, ki ste jo vzeli. Pojdite nazaj na sončno svetlobo in se odpravite mimo zbiralnice vode do betonskih ovir, da jih najdete ostanki na tleh in še malo ostanki proti skrajni barikadi.

Zdaj, ko imate vse, se vrnite tja, kjer vas Crow Dazzle čaka, da začnete pogajanja. Odvisno od trenutnega stanja območja in vašega avtomobila boste morda lahko preskočili nekatere od naslednjih ciljev. Za tiste, ki niso porabili veliko časa za zmanjšanje grožnje na ozemlju Pink Eye ali za čiščenje sovražnih taborov, se bo to poslanstvo zavleklo še nekaj časa.

Cilj: Zmanjšati grožnjo na ozemlju Pink Eye

Opomba: Če boste grožnjo zmanjšali na raven 4 ali nižjo, boste preskočili na naslednji cilj

Zdaj je čas za del misije proste oblike. Če želite zmanjšati grožnjo na ozemlju Pink Eye, lahko storite veliko stvari:

  • Uniči strašila
  • Rušiti taborišča
  • Ostrostrelci na udarcu
  • Odpeljite konvoje
  • Počistite minska polja z vozičkom in psom (če ste končali Wasteland Mission 01 - Dinki Di)
  • Piši v vetru

Če želite nadaljevati z zgodbo, morate znižati raven ogroženosti ozemelj Pink Eye na štiri (raven grožnje šteje vse dele ozemlja Pink Eye, zato celotno območje grožnje ne bo padlo) do 0, dokler niso vsa območja čista). Od vas je odvisno, kako želite to uresničiti, pomembno je le, da je. Imejte v mislih, da vam bo morda vzelo nekaj časa.

Cilj: Zbrati barvo pri Rim Jobbieju

Mislil sem, da imena likov ne morejo biti veliko slabša (Scaborous Scrotus? Resno? Zakaj ga ne bi poimenovali Balzac?), Vendar se mi je igra zmotila. Ko se raven grožnje na ozemlju Pink Eye spusti na raven 4, se bo ta cilj pojavil. Kraj, ki ga iščete, se prikaže na vzhodni strani Gutgaševega območja na dnu simbola vetrne elektrarne. Kot vedno pred napadom na sovražnikovo taborišče, se pred prihodom prepričajte, da ste čim bolj založeni.

Peljite se po stanovanjih proti vetrni elektrarni (mora biti lahko vidna), kjer čaka tabor Large Blade, da vidite dva ostrostrelska stolpa pred vrati, ki vodijo v notranjost. Ostanite nazaj in jih poberite s svojo ostrostrelsko puško ali pa postavite pedal na tla, pri tem leteče mimo in jih držite z roko. Med stolpi ostrostrelcev bodo tudi trije plameni stolpi, zato bodite previdni, da ne boste naleteli na strele, če boste hiteli. Zadnji par ostrostrelcev bo stal na stražarnicah tik pred glavnimi vrati (po en na vsaki strani), zato jih tudi spustite.

Končni ostrostrelec se bo dvignil v stolp neposredno desno od glavnih vrat, kjer boste lahko ostrostreli. Zdaj, ko so zunanji prostori tabora čisti, boste imeli možnost, da se z njimi spopadete le z ognjem. Približajte se vratom in poglejte navzgor in levo, da opazite rezervoar, ki dovaja gorivo. Hiter udarec z harpuno ali ostrostrelcem vam bo odprl pot. Nazadnje boste morali uničiti vrata. najlažji način je, da uporabite harpuno, lahko pa uporabite tudi posodo s plinom (ena je levo od vrat), če želite namesto tega narediti večji boom.

Ko so vrata spuščena, se lahko končno odkotalite v taborišče in se kot običajno takoj ustavite na barikadi. Ne pozabite, da je to vrhunski pasji tabor. Ti imajo na koncu vedno boj med šefom in vodjo tabora. Zaradi tega je ohranjanje streliva veliko pomembnejše kot običajno. Še posebej, če Maxovih veščin v bližnjem boju niste veliko nadgradili. Tudi če ga imate, bo boj veliko hitrejši in bolj zabaven.

Skočite skozi zunanjo barikado in odprite rumena vrata. Vstopili boste na odprto območje in vas bo takoj napadel par vojnih fantov s palicami (izogibajte se rdečim krogom, ki kažejo svojo pristajalno točko, ko jih boli).

Hitri igralci lahko vojaške fante razorožijo (s spretnostmi ali jih preprosto udarijo), nato pa proti njim uporabijo strelo (kar je smešno, kot lahko vidite v videu ob 17:13). Med bojem se bo postopoma rojevalo več vojnih fantov in ubili boste več njihovih zaveznikov. Število sovražnikov tukaj bo skupaj približno deset sovražnikov, ki jih morate uničiti, da pomirite območje.

Vstopite v sobo na desni strani tega odprtega prostora in poiščite omarico, s katero lahko uporabite palico jimmy ostanki notri. V kotu nasproti je nekaj ostanki tudi leže na tleh. Nato vstopite v zabojnik za pošiljanje poleg te sobe in za vogalom boste našli zbiralnico vode, na kateri se lahko pozdravi, če ste v prejšnjem boju utrpeli škodo. Tik za tem ob desni steni je škatla ostanki med nekaj vrečami za smeti in kovinskim okvirjem.

Tik mimo tega bo šiv, ki se bo dvignil ob desno steno, preden bo izbruhnil nov boj. Tokrat sovražniki visijo nad vojsko. Zato ga ustrelite, saj verjetno ne boste prišli do kolesa in ga spustili, preden se obkrožite. Nekaj ​​vojnih fantov in bojni pes bosta vaša prva nasprotnika. Bodite previdni pri napadu bojnih psov (zdrobite X/ Square, da pobegnete, če vas vseeno zgrabi) in ne bi smelo biti težav z majhno silo petih sovražnikov. Preden se premaknete proti lestvi na zadnjem delu odprtega prostora, preglejte vogal poleg šiva in poiščite vrata, ki jih lahko z nekaj podrete ostanki pospravljena v kot.

Ko se obrnete proti lestvi, ki so jo sovražniki podrli, se držite leve stene in poiščite vhod v ladijski zabojnik, na koncu katerega boste našli značko uničiti. Zapustite zabojnik, poberite drobec za lestev, če ga potrebujete, in se povzpnite, da se premaknete naprej. Zavijte desno na vrhu lestve, da poiščete ostanki nab. Ob nasprotni steni boste našli a relikvija tudi pobrati. Pojdite skozi majhna vrata zraven tega in poiščite zalogo streliva, pa tudi značko čez vrata, da eksplodiraš, ko se obrneš.

Ko končate, zapustite sobo in se odpravite po kovinski poti. Mimo lestve, ki jo lahko spustite, da ustvarite bližnjico nazaj. Malo naprej bo dvignjen most. Z zadnjico puške razbijte kolo, da se most zruši. Na drugi strani se povzpnite po lestvi, da pridete do drugega prehoda zgoraj. Pot navzgor se boste vijugali s plezalno steno na koncu. Dvignite shiv na tla, če ga potrebujete, in iz naslednjega vogala se bo pojavil bojni pes.

Naslednja bo sledila še nekaj sekund, zato hitro začnite lomiti samotnega vojnega psa, preden pride njegov prijatelj. Če pred nekaj sekundami niste dvignili tistega na tleh, lahko z enim od njih hitro zaprete. Kot ponavadi uporabite težke napade (držite X/ Square), da zlomite njihovo stražo in zdrobite X/ Square, če vas uspejo spopasti. Ko vam bodo ušli (tiho brbotajo po tleh), nadaljujte po sprehajalni poti in poiščite območje stolpa, kjer je eden od ostrostrelcev streljal od prej.

Zgrabi padlo strelivo in ostanki v majhni niši nasproti, preden se premaknete naprej. Poleg lestve boste našli še eno zbirno mesto za vodo, če potrebujete polnjenje. Preden se povzpnete po lestvi, nadaljujte po poti, da poiščete nekaj streliva in nekaj ostanki visi z ograje (upoštevajte tudi zadrgo, kmalu se bomo vrnili na obisk). Desno od tega je transportni zabojnik z ikono jimmy bar, ki ga lahko odprete.

V notranjosti boste takoj videli značko na nasprotni steni za uničenje. Nekaj ​​jih je tudi ostanki na koncu pešpoti na strani, kjer ste vstopili v zabojnik. Zapustite posodo in stopite nazaj do lestve, ki ste jo obšli. Povzpnite se navzgor in nato po stopnicah, da pridete do arene, kjer vas čaka najvišji pes. Ko po koncu njegove scene znova prevzamete nadzor, boste opazili dve orožji na tleh, od koder vstopa v areno.

Če pa ste prihranili nekaj nabojev s puško, se bo vse hitro končalo. Enostavno se izogibajte enemu od njegovih napadov, pojdite za njim in ga dvakrat udarite s puško iz bližine. Pri približno petih strelih bi mu moralo ostati le še malo zdravja. Če za to nimate nobenih/ dovolj lupin, boste morali uporabiti pristop v bližnjem obračunu. Edina razlika v strategiji je, da uporabite eno od orožja v bližnjem obračunu, ki je raztreseno naokoli, da ga udarite namesto s puško, medtem ko si opomore od napada z zgrešenim nabojem.

Ko doseže nizko zdravstveno stanje, se nad glavo pojavi poziv (A/ X), ki vam omogoča, da sprožite končno odstranitev. Ko bo to končano (prepričan sem, da ni potreboval te krvi v sebi ali karkoli drugega), je kamp Velikega rezila vaš. Barvo boste takoj dobili po boju. Toda na odhodu moramo še nekaj pobrati. Preden izklopite kolesa na vsaki strani ploščadi, počistite truplo Rim Jobbieja, da počistite plamen s svoje poti nazaj po lestvi.

Na dnu lestve uporabite vodoodjemno mesto, če morate, preden se odpravite tja, kjer je bila prej navedena zadrga (ko gledate proti levi, da jo najdete). Zdaj poiščite, da poiščete značko na strehi na koncu pa tudi nekaj ostanki in strelivo iz mrtvega ostrostrelca na tleh. Spustite lestev v bližini in se spustite, da se ponovno pridružite Magnum Opusu in Chumbucketu.

Cilj: Poiščite zahtevano karoserijo avtomobila

Zdaj je čas, da vzamemo telo Wild Hunt za zasnovo nadangela demona hitrosti. Sledite poti čez odpadke do čistilne lokacije globoko na ozemlju Gutgaša. Obkrožite označevalnik lokacije in poiščite vhod, skozi katerega se lahko odpravite peš nasproti bližnje ceste/ poti. Vstopite previdno, saj so na vhodu raztresene pasti za medvede, ki povzročajo veliko škodo, tudi z izboljšanim zdravjem.

Ko boste mimo odbora za dobrodošlico pasti, boste naleteli na prebivalce lokacije, kjer vas bo tukaj napadla skupina štirih smetarjev (eden z orožjem). Hitro razorožite strelca orožja in nato razmetavajte vse okoli sebe. Ob steni poleg majhnega platna nad njihovimi posteljami je a projektni del za čistilno posadko v regiji Gutgash.

Obrnite se od dela, da si ogledate malo ostanki visi na steni. Nadalje ob steni v majhni vdolbini je še nekaj ostanki zagrabiti. Na skrajni strani majhnega območja je karoserija avtomobila, ki jo potrebujete. Približajte se z njim in komunicirajte z njim, da sprožite signal in ga zberete.

Cilj: Uporabite garažo za namestitev nadgradenj za demona hitrosti

Tukaj končno sestavite vse skupaj. Pojdite v razdelek nadangela v meniju garaže in namestite vse potrebne dele (če vam zmanjka ostankov, ga boste morali kupiti, da boste lahko kupili nadgradnje, preden boste lahko napredovali z misijo). Namestite vse in imeti morate precej hiter komplet koles, da se vrnete v Crow Dazzle.

Cilj: zmagati v hitrem teku demona

Odpeljite se vse tja, kjer Crow Dazzle čaka na ozemlju Pink Eyeja, da začne smrtni tek. Povzpnite se po lestvi in ​​se pogovorite s Crow Dazzle, da vam po prizoru ponudijo izbiro dirke. Tukaj boste morali izbrati možnost Barrel Bash, da vstopite v demona hitrosti. Barrel Bash je kot običajna dirka na kontrolnih točkah z zasukom ali dvema. Vsako kontrolno točko predstavlja vrsta sodov. Če želite šteti, morate na vsaki kontrolni točki razbiti sod. Če želite, lahko nasprotnike uničite s strelo, vendar boste vseeno morali priti do cilja, preden časovnik 3:19 poteče za zmago. Tudi vaš avto, ki bo uničen, bo izgubil dirko. Če vam zmanjka časa, vam avto eksplodira in izgubite. Sliši se zabavno, kajne?

Cilj: zaposliti tenderloin

Po uspešno zaključeni dirki lahko prosto prevzamete Tenderloin. Nazaj na mesto, kjer vas je dirka začela čakati v bližnji kolibi. Po kratkem prizoru se bo misija končala in pripravljeni boste na dirke v Gastownu.