Stopnja 7: Napad na deželo kukavic v oblaku

Lokacija portala na ravni (dostop do vozlišča): dežela z oblaki v oblaku - poleg velikega osrednjega loka na glavni platformi v oblaku (zgornje območje)

Vse gori! Ne! Unikitty! Pridi nazaj. Aja, vseeno. Robo swat vas bo nenehno napadal na vašem izhodiščnem območju in od tam morate oditi čim prej. Preklopite na Vitruviusa in vtaknite njegovo palico v stensko vtičnico na levi. Zamenjajte na Wyldstyle in z novo pojavljeno točko skoka pridite do gugalnice. Prevrnite se na steno, na katero se lahko povzpnete, in skočite do preplavljenega območja.

_________________________________________________________

Mini komplet01/05 - Douse 6 požarov, gasilni aparat/ led (Yeti)

Na štartnem območju je naokoli raztresenih šest manjših požarov. Prvi je takoj desno od izhodišča. Drugi je na območju, napolnjenem z vodo, na balkonu zgoraj (na levi strani je vodnjak. Tretji je desno od Batmana (ki je obtičal v škatli z razpokano ploščo). Četrti je nadalje desno od Batmana. Peti in šesti sta na najvišjem velikem območju, kjer imate nalogo, da se borite z mikro managerji in roboti.

Mini komplet02/05 - Let (Superman)

Med Emmetom in cvetličnimi ploščadmi lebdi v zraku. Zamenjajte z letečim likom in ga izvlecite iz zraka.

Mini komplet03/05 - Heat Ray (slab policaj)

Na desni strani najvišjega območja (kjer se borite z mikro managerji in policaji) je zlata stena. Raztopite ga in mini komplet je notri.

_________________________________________________________

V središču območja, napolnjenega z vodo, je kip v zlati barvi, na katerem je žaba (ali kaj podobnega ... ni čisto prepričano). Skrij se za njim, da ga mikro upravljavec uniči. Po tem bo priletel Abraham Lincoln in v izpušno cev postavil raketo, tako da lahko iz kosov sestavite klovnovski razpršilec vode. Ukvarjajte se z robotom in skočite na bat, da pogasite ogenj spodaj. Spustite se navzdol in pojdite skozi pot brez plamena na desni, da poiščete Batmana.

No, da bi ga spravili ven, moramo najprej najti Emmeta. Premagajte vse sovražnike, na katere naletite, in pojdite v desno, da poiščete skrivno mesto udarca za Vitruvija. Ko se stena odpre, bo niz stenskih skokov omogočil, da Wyldstyle doseže zgornjo raven. Ko pridete tja, pojdite desno na vrteče se cvetlične ploščadi. Na koncu teh boste našli Emmeta v krempljih mikro managerja. Zamenjaj na Emmeta in se mu izmakni iz rok. Ko to storite, bosta dva mikro managerja padla na cvetlične ploščadi in začela vrteti laserje.

Pojdite nazaj na ploščadi, skočite čez laserje in se spustite do Batmana. Ko se osvobodi, preklopite nanj in z zgornjo točko prijemala povlecite dele za cvetlični ventilator navzgor. Uporabite Emmetov vrtalnik na steni, da spustite vtičnico za Vitruvijevo osebje. Ko to storite, preklopite na Wyldstyle, da dosežete zgornje območje. Ko ste tam, pojdite na desno stran območja in skočite do plavajoče tirnice, da jo spustite navzdol.

To vam daje vse tri dele za glavno mesto izdelave. Ko bo dvigalo v oblaku narejeno in bodo vsi na najvišji ravni, bodo prišli roboti in mikro managerji, ki bodo otežili življenje. Zamenjajte Batmana, saj je najučinkovitejši proti obema grožnjama. Z batarangom omamite mikro managerje, nato pa s kljuko na hrbtu uničite. Ko se soočite z valovi sovražnikov, bo prišel vaš prevoz. Skočite in zapustite območje.

No, izgleda, da Wyldstyle ni v uporabi, dokler ne rešimo Unikittyja, zato pojdimo. Če se želite zabavati s spuščenim robotom, ga preklopite na Wyldstyle in ga prevrnite. Ko se prah zbriše, zamenjajte Emmeta in izvrtajte razpokano ploščo na zadnji steni, da dobite dele za slepo pogum Vitruvija. Preklopite na Vitruvius in se pomaknite po robu na drugo stran. Nekaj ​​Vitruvijevega dialoga (ki ga je izrazil Gordan Freeman) je zlato na teh odsekih polic.

Ko ste na skrajni strani, se pomaknite proti zaslonu in opazite skrivni trkajoči krog na roži. Vrzite svoje osebje na dva robota, ki streljata na vas od zgoraj, nato pa potrkajte, da ustvarite pot vsem ostalim (razen Wyldstyleu). Ko bodo vsi prišli, se zamenjajte z Batmanom in se najprej pogovorite z mikro managerjem. Nato pojdi k Emmetu in popravi Lincolnov leteči smrtni stol, on pa ti bo vrnil uslugo tako, da bo ustvaril pot čez smrtonosno rožnato reko (Kaj pa je to sploh? Iz nekega razloga nenehno razmišljam o kremasti sode ... hmmmm, skrivnosti videoigr ).

_________________________________________________________

Hlače- Let (Superman), Heat Ray (slab policaj), Zeleni bloki (Green Lantern)

Ko pridete do rožnatega potoka, letite levo in našli boste šest zlatih vrat. Vse jih stopite, da dobite kup zelenih kock. Zamenjajte na Green Lantern in sestavite curek in hlače se bodo pojavile v bližini.

Mini komplet04/05 - Pogasite 3 požare, gasilni aparat/ led (Yeti)

Ko prečkate roza tok, ugasnite ali poledite tri ognje na tem območju (dva pred steno plamena in enega navzgor po stopnicah za srebrno vrtilko), da dobite mini komplet.

Mini komplet05/05 - Eksplozivi (Metalbeard - minifigura)

Od zadnjega ognja v zadnjem zbirateljskem objektu (mimo goreče stene) ustrelite v bližini srebrni ventilator za zadnji mini komplet.

_________________________________________________________

Ford reko in začnite drobiti robote, ki so pomešani v panično množico. Zaenkrat prezrite glavno mesto gradnje, saj se moramo osredotočiti na nalogo. Reševanje Unikittyja! Pojdite desno in poiščite njeno kletko in ona se bo osvobodila (z vašo nadzorno pomočjo). Pobegnite in potlačite vse prispele robote (točno dvajset, kar je znesek, ki je potreben za dosežek). Ko se je umirila, je čas za pobeg, saj prihaja sprehajalni mikro manager.

Naj Unikitty razbije jajce Wyldstyle in z deli naredi katapult nazaj v zgornje območje. Zamenjajte na Wyldstyle in skočite na vijolično tirnico, pritrjeno na hrbet sprehajalca. Od tam skočite na streho in zavrtite ventil navzgor, dokler ne pade. Ko je spuščen, ga zamenjajte z Emmetom in mu izvrtajte elektronske možgane. Izpadli bodo kosi za laserski stroj. Zgradite ga in ga nato usmerite v zlato ploščo na bližnji raketi. Tako boste dobili zadnji del glavnega mesta gradnje, ki smo ga opravili prej.

Vrnite se tja in zgradite dva vodna avtomobila, ki ju lahko uporabite za gašenje plamenske stene, ki vam blokira pot naprej. Ko so stopnice čiste, pojdite k glavi (hm, mislim na vrh velikanskega psa kot glava z masivnim zlatim delom na sredini). Prišlo bo deset robotov, ki vam bodo skušali pokvariti zabavo. Namesto tega jim pokvarite. Ko odidejo, se prikaže mikro upravitelj. Zamenjajte na Unikitty in se skrijte za zlato kupolo. Mikro upravitelj ga bo uničil in pod njim razkril mavrično kupolo, ki jo bo Unikitty razbil. Ko to stori, zgradite katapult in se spustite z ravni.

_________________________________________________________

Posebna- 75.000 čepov

Pridobite zgornjo količino čepov, da dokončate Special in prejmete zlato opeko.

_________________________________________________________