Sežigalnica, mrtvačnica, zunaj

Sežigalnica, mrtvačnica, zunaj

Čeprav imamo zdaj puško, je lahko streliva še vedno malo, odvisno od vaše sreče. Jack je zaenkrat odnehal (in še dolgo naj ostane tako siten), zato se lahko na hitro odpravite na križarjenje po hiši, da poiščete naboje. Risalnica z vsemi lovskimi trofejami je dober začetek (čeprav vrata vrane ostajajo nedosegljiva)

Ko boste imeli vse strelivo, ki ga boste verjetno imeli, se vrnite v sežigalnico. Če tega niste storili prej, ne pozabite prebrati zapiska nad umivalnikom za vnos v dnevnik in potegniti močno kemično tekočino, ki pokuka izpod kovinske mize blizu vhoda.

Tako kot običajno kemično tekočino lahko kombiniramo s smodnikom za izdelavo streliva za pištolo (kot smo se vsi naučili v Chem Edu), lahko tudi močna tekočina naredi izjemno močno strelivo. Ali močna zdravila v mešanici z zelišči. Če še vedno primanjkuješ strelnih pušk, razmisli o izboljšanih strelivih za pištolo.

Opomba na tabli pove lokacijo nekega stalnega pobega (skrajno levi predal, ki je zaklenjen) in kombinacijo za odklepanje. Navedeni trije a morajo biti v istem imenu, vendar se ne ujemajo. Nobeno od vidnih imen nima treh a, vendar odprite skrajno desno komoro in razkrijte padlo oznako za 'Tamaro'. Bingo. Nato odprite predal z rdečim odtisom roke in videli boste, da se skrajni levi predal odklene, vendar ni popolnoma odprt.

Pripravite orožje, kajti v trenutku, ko izvlečete ta predal, vas bo napadel Scyther, nadvse trden plesniv, z večjo vzdržljivostjo in posebno akcijo Scythe Arm.

Ko predal zdrsne, lahko naredite nekaj posnetkov z glavo, nato pa uporabite standardne taktike umika z glavo. Zavedajte se, da ta tip potrebuje veliko več posnetkov, kot jih potrebuje povprečen Eddie Brock. Kljub temu, da je močnejši od svojih sorodnikov, ni pametnejši. Ko se spusti, se vrnite v sežigalnico, da iz Travisovega pograba potegnete ključ sobe za sekcijo.

Škoda, da je bil ves besen in kaj podobnega- lahko bi skupaj sodelovali, da bi se odtrgali iz te norišnice. Se vidimo v boljšem svetu, Travis.

S ključem v roki zapustite sežigalnico in se pomaknite do jeklenih vrat tik pred zeleno barikado - tisto, ki je prej nismo želeli odpreti.

V najbližji kadi je nekaj streliva, vendar se premikajte počasi in previdno. Na pojav se pojavlja več plesni, ki se lahko zapletejo, ko se združijo.

Kljub temu bo mirno streljanje zmagalo. Samo ne zanašajte se na neskončno umikanje- ti plesni se bodo odpravili, ko pridejo do sobnih stopnic, vendar niso mrtvi, samo čakajo, da se znova pojavijo, ko spet stopite globlje v sobo. Zato naj vaši posnetki štejejo- vzemite dva tukaj, enega, ki se skriva v naslednjem hodniku, in dva v kurilnici nad tem. Če lahko prihranite strelivo za strelno orožje, bo skok v glavo takoj usoden (in odkrito povedano, verjetno bi se vam zahvalili za milost, če bi lahko).

Ko bodo te sobe počiščene, se vam ne bo treba boriti proti ničemer drugemu, dokler ne pride sprožena bitka šefa. Zato temeljito izropajte in se nato premaknite v sobo onstran kotlovnice. Odklenite omarico na desni strani, nato poskusite pobrati zadnjo glavo psa.

Odtrgal ga je posnetek, a glede na to bi se vam stvari lahko poslabšale. Sledite prehodu v mrtvašnico in med tem ropajte. Kot očitna past lahko pridete do sobe, kjer namestnik visi (še vedno ne more uporabljati svojega radia), ali pa se spustite po stopnicah mimo, kjer visi zadnja pasja glava. Ko pa imate žepe polne, je edina pot naprej, da se vrnete po stopnicah in vabite.

Naslednji boj je malo boleč. Prvih nekaj minut je Jack dejansko nepremagljiv- samo se mu izogibajte in se mu odmaknite. Če udarite truplo vanj, ga boste nekoliko upočasnili, ne pozabite pa tudi, da lahko zdrsnete med telesa in steber- Jack jih skoraj vedno obide. Tako vztrajajte in Jack se bo sčasoma tako naveličal, kot ste vi, in osvobodil nekaj motoriziranih lovilcev žive meje izza neke žične mreže tukaj. Pri teh napadih je dosežek uspešen, zato se približajte Jacku z leve strani, ko jih pobira, nato pa se raca pod očitnim zamahom.

Odvabite ga, nato pa zgrabite motorno žago iz iste luknje v mrežici. Zdaj ste v boju. Motorna žaga lahko napade, blokira in izvede močan potisk z držanjem obeh gumbov miške. Nekatera od teh dejanj lahko povzročijo zastoj, v tem primeru bo ključ za ponovno nalaganje znova zagnal motor.

Pridobite si dovolj lickov in Jack se bo zgrudil, njegova glava pa se bo gibala. Zdaj je brez obrambe, zato je idealen čas, da se mu približate in povzročite največjo škodo. Spirajte in ponavljajte, dokler ga ne narežete na koščke.

Preden odidete do izhoda, izplenite areno za zdravilo prve pomoči in vsaj eno drugo sestavino. Tukaj boste uporabili motorno žago, da boste žagali skozi palico (razpad motorne žage, žal).

Zdaj imate prost dostop do hiše- ali vsaj delov, ki ste jih že obiskali. Morda boste opazili tudi, da se je grammy-gram spet preselil, tokrat se skriva tik pred varno sobo škorpijonskih vrat.

Še vedno vas ne napada in tudi vi je ne morete napasti, zato prihranite, razvrstite svoj inventar in pojdite naprej. Ko začutite, da ste hišo očistili njenih neposrednih skrivnosti, pojdite do vhodnih vrat, namestite zadnjo glavo psa in stopite ven, si prislužite svež zrak in sijoč nov dosežek (You Ain't Gettin 'Away ).

Tukaj je veliko za raziskovanje, pošasti pa še ni, zato si vzemite čas za to. Začnete lahko tako, da držite desno- tukaj je v ozki vazi ključavnica, v grmovju ob stopnicah pa žara za sejalnico s starinskim kovancem.

Tu izkopajte preostanek podrasti in naplavin za nekaj plen in nekaj ključavnic in ugank, ki jih še ne morete dokončati. Posebno bodite pozorni na valovito kovinsko krpico med sklopi stopnic.

Te liste lahko odstranite z golimi rokami, da razkrijete majhen prostor za plazenje z vgrajenim kompletom za popravilo pištol- enim bolj dragocenih predmetov v igri, ki bo v sekundi zelo priročen. Ko prečistite zunanjo okolico do srca (ali pa vam je zmanjkalo prostora), vstopite v prikolico (morda se spomnite, da ste to prej videli z balkona pred prostorom za rekreacijo).

Prikolica je varna soba, zato raztovorite odvečni zaloga in si oglejte okoli. Obstaja ogromno dobrih stvari, vključno z vašo prvo priložnost, da porabite nekaj tistih starinskih kovancev, ki ste jih zbirali.

Magnum je mamljiv, vendar obstaja še ena nadgradnja pištole, ki je na voljo brezplačno. Vzemite zlomljeno pištolo iz Zoeine postelje in jo združite z novo najdenim kompletom za popravilo, da ustvarite M19 Hangun- isti tip, ki ste ga na kratko uporabljali v Hiši za goste. Pobrskajte po preostalih Zoeinih stvareh in pojdite do vrat. Telefon bo zazvonil in Zoe vam bo dala naslednji cilj- poiščite serum v Stari hiši ob močvirju. Sliši se prijetno. Nekaj ​​časa se ne boste vrnili, zato odstranite odvečno opremo, vključno s puško. Vem, da je v nasprotju z vsem, kar ste kdaj poznali, vendar ga nekaj časa ne boste potrebovali in želeli boste nekaj prostora i-prostora za drugo zajetno orožje. Nekaj ​​malo manj Ash in malo več Ripley. Ko boste pripravljeni, se spustite po vrtni poti do Stare hiše.