Hyrule Warriors: Age of Calamity

Najbolj vroče stvari na CheatCC -ju! Easy Fusion EXP

Nekatera orožja vsebujejo pečat Fusion Material EXP. Ta pečat povzroči, da zaslužite +150% Fusion EXP pri spajanju pri kovaču. Uporabite naslednje trike, da hitro zaslužite več Fusion EXP.

  Če imate orožje s tesnilom Fusion Material EXP, ga lahko namesto, da ga zapravite, naredite kot svoje primarno orožje. To pomeni, da boste z orožjem Fusion Material EXP v svoje orožje zlili orožje nizke stopnje- še vedno boste dobili +150% bonus EXP za vsako varovalko, vendar orožja ne boste izgubili.

  Če imate več orožij Fusion Material EXP, jih lahko združite skupaj za velik bonus. Preden to storite, lahko izenačite drugo orožje Fusion Material EXP. Tako združite 10-20 orožij, zaslužite +150% EXP, nato se zlijte s svojim primarnim orožjem (ki ima tudi pečat Fusion Material EXP), da dobite velik bonus. Bolj ko izkoriščate orožje Fusion Material EXP, bolj lahko hitro izravnate svoje orožje. Če združite moč dveh orožij EXP+ tjulnjev, lahko v bistvu dobite 50% več EXP iz vsega v svojem inventarju.

Enostavne rupije

Ko napredujete skozi Hyrule, boste odklenili veliko različnih prodajalcev. Vsak prodajalec prodaja posebne vrste predmetov- in niso vedno prikazani. Vsak prodajalec bo pri prodaji predmetov, ki ustrezajo njihovi posebnosti, plačal x2,5 rupije več. Zato vedno preverite pri prodajalcih, ali lahko dobite nekaj preprostih dodatnih rupij.

Enostavno orožje in rupije

Rupije so pomembne za izravnavo likov v igri po igri, še pomembneje pa za spajanje orožja. Ko napredujete, fuzije postajajo dražje. Igrajte eno od naslednjih stopenj, da dobite preprost denar in orožje. Opomba: Priporočljivo je, da med kmetovanjem nastavite težavnost na Easy (težave ne vplivajo na kapljice orožja ali rupije), da bo postopek hitrejši.

Preskus širine las: Začetnik (Lvl. 15)

  To je poslanstvo, ki ga lahko začnete kmetovati zelo zgodaj za rupije. Za dokončanje programa Easy potrebujete le 30 sekund in dobite 700 rupij na tek.

Obleganje utrdbe Hateno (Lvl. 78)

  To je pozni izziv igre, ki vam omogoča, da pripeljete štiri junake. Počistite vse na zemljevidu v programu Easy, da dobite približno 7 orožij na junaka (28 orožij na tek).

Misije krvave lune

  Napredujte skozi zgodbo in odklenite misije Blood Moon. To je nekaj najboljših za kmetovanje v igri. Za dokončanje potrebujete približno 20 minut, zaslužili boste orožje in veliko plena, ki ga lahko prodate prodajalcem. Počistite vse na zemljevidu in prodajte Bokoblin Guts. Vse materiale, ki jih zaslužite na tej ravni, lahko prodate prodajalcu Rito Guardian za vrednost x2. Ta prodajalec kupuje vse meso za dvakrat. Opomba: Za učinkovitejše kmetovanje se prepričajte, da kuhate recepte, ki vam bodo dali +stopnjo padca materiala, +stopnjo padca redkega materiala, +rupije itd.

Izzivalno poslanstvo (Lvl. 80)

  To je ena izmed misij najvišje ravni v igri. Prav tako je najboljši za pošastne materiale visoke vrednosti. Ta misija izziva vas postavlja proti Talusu (x2), Hinoxu, Guardianu in Lynelu. Vsi so polirani z Malice - zato uporabite Linkov glavni meč, da nanesete dodatno škodo. Ta misija daje 900 rupij in približno 5 orožij za Link.

Priporočen lik

Ko odklenete vse prvake, morate opraviti nalogo, da rešite izgubljeni gozd in odklenete velikanskega prvaka Koroka Hestuja kot igralnega lika. Morda se ne zdijo dobri, vendar so s pravo kombinacijo neustavljivi.

  Sposobnost rock bombnika: Pritisnite Y, Y, Y, X, da sprožite napad bombnika. Pritisnite ZR, da pokličete pomočnike Korok, nato pritisnite Y, Y, Y, X. Ta napad sproži Koroksa v zrak, kjer na sovražnike, kot bombniki, spuščajo kamenje. Sčasoma lahko odklenete nadaljnje ukrepanje, ki bo naročilo Korokom, da bombardirajo ciljno območje, kar povzroči ogromno škodo in takoj izprazni merilnik slabosti.

Če pokličete Korok Helpers z ZR, boste povzročili več škode in lahko z močnim nadaljevanjem ciljate na določene sovražnike s ponovnim pritiskom na X. Če želite hitro izprazniti sovražnikove palice HP, uporabite to preprosto kombinacijo.

  Močna kombinacija Hestu: Pritisnite ZR, da pokličete Koroksa. Pritisnite X za metanje kamenja. Pritisnite Y, Y, Y, X za napad bombnika. Pritisnite X, medtem ko so bombniki v zraku, da natančno ciljate na območje pred Hestu. Če pritisnete ZR, dobite več Korokov, da povzročite dodatno škodo, vendar to ni potrebno. Napad s rock bombnikom lahko izvedete brez kakršnega koli Koroksa- nekateri so med vašim napadom poklicani.

V kotu zataknite sovražnika in vsi Koroki bodo leteli neposredno nad sovražnikom in jih zadeli z vsemi bombniki Korok. Ta napad je lahko eden najbolj škodljivih v igri. Hestu ima tudi dodatne prednosti. Hestu uporablja marake kot orožje, ki z vsakim klopotom obravnava območje učinka. Hestu pokliče prijatelje, ki okrepijo vse njihove močne napade- in okrepijo napade Sheikah Slate.

Namigi, nasveti in triki

  Vse orožje ima dva tajna pečata: Pomembno je, da odklenete kovača v Hyruleju, ker vam ta storitev omogoča, da spojite orožje. Za majhno plačilo lahko kombinirate več orožij, da zvišate eno- in z izravnavo orožja na najvišjo raven odklenete dva tajna pečata orožja. Te nadgradnje so ponavadi precej močne- zato, če zavržete orožje, je priporočljivo nadgraditi- še posebej z glavnim mečem. Morda boste dobili pečat, ki vas zdravi, ko poškodujete sovražnike.

  Odprite več slotov za orožje s Korokovimi semeni: V 3. poglavju bo poslanstvo osvoboditi izgubljeni gozd in pridobiti junaka Hestu. Odklenili boste tudi posebna stranska opravila, ki jih lahko dokončate, da odklenete dodatne reže za orožje za vse znake. Če zadevate pod mejo 20 orožja, ne pozabite, da boste lahko pogosto nadgrajevali. Bodite pozorni le na Korok Seeds, ki so potrebna za nadgradnjo zalog za zaloge. To posebno zbirateljsko stvar najdete na vsakem nivojskem zemljevidu- poiščite vetrna kolesa, označene drevesne panje ali plavajoče balone. Vse, kar izgleda sumljivo, je verjetno skrivališče semen Korok.

  Najmočnejše orožje: ob odklepanju imejte glavni meč. Glavni meč velja za orožje 'stopnje 3' - zato se bo pri izravnavi povečala moč +2 namesto +1. To je najzgodnejše orožje stopnje 3, ki ga boste doslej našli-zato ga zgodaj nadgradite za zelo močno orožje z eno roko.

  Odstranite in zamenjajte tesnila z odstranjevalcem tesnil: uspešno opravite naloge 'Daily Drill'. Ko napredujete skozi zgodbo, boste sčasoma odklenili 'Daily Drill: Gerudo', ki omogoča dostop do storitve Seal Remover. To vam omogoča, da odstranite in dodatno prilagodite svoje orožje z novimi plombami.

  Uporabite nadomestne metode za sprožitev WPG (Weak Point Gauge): Veliki sovražniki in šefi uporabljajo napade z določenim številom- Oddaljene bombe eksplodirajo skozi ščite, Stasis preneha z vrtečimi napadi in Cryonis blokira polnilnike. Vendar ima vsak velik sovražnik tudi nadomestni števec, ki ga lahko kadar koli sprožite. Mobline lahko postavite v stanje WPG (Weak Point Gauge) tako, da ciljate na njihove glave- napadajte jih, medtem ko ste v zraku. Kamen Talus je mogoče uničiti z uporabo bomb za uničenje obeh rok. S puščicami Link usmerite Hinnoxovo oko, da ga takoj omamite. Vedno iščite dodatne načine, kako oslabiti velike šefe.

Premaknite mini varuha na zaslon za nalaganje

Med nalaganjem odra se po zgornji polovici zaslona sprehajajo znaki. Če želite premakniti mini varuha, pritisnite L in R za premikanje levo ali desno in B za skok.

Velikonočno jajce Cucco

Link bo zelo redko drsel v bitki na Cuccu namesto na jadralnem letalu. To se zgodi samo s Linkom in le med spotom, kjer Hero of Hyrule odide na misijo. V prejšnjem Legenda o Zeldi igre, bi Link lahko uporabil Cuccos kot mini jadralna letala pri skokih s polic.

Najbolj vroče stvari na CheatCC -ju!
 • Watch Dogs: Legion Review
 • Star Wars: Equadrons Review
 • Crash Bandicoot 4: Čas je za pregled
 • Pregled Marvelovih maščevalcev
 • Tony Hawk's Pro Skater 1+2 Pregled
 • Madden NFL 21 Pregled
 • Mario Kart v živo: Pregled domačega kroga
 • 10 najbolj čudnih iger rit (ki nekako delujejo)
 • Pregled WWE 2K Battlegrounds
 • Pregled NBA 2K21
 • 5 razlogov, zakaj bo PS5 zmagal (in 5 razlogov, zakaj ne bo)
 • Pregled EA Sports UFC 4
Je čas, da vrnemo fitnes igre? Je Facebook z Oculusom privijal Poocha? Kako bi vas lahko stalo igranje naslednjega hala Zakaj je v redu krasti iz drugih iger Nadzor življenja in smrti gibanja 5 razlogov, zakaj bo PS5 zmagal 10 najbolj razočaranih nadaljevanj video iger Ali bodo video igre stale več naslednje generacije? Zamuda ni vedno dobra novica 10 najboljših dobrih iger 7 čudovitih obrazov Harleyja Quinna Top 5 strašljivih likov v videoigrah Več posebnih lastnosti ... Najbolj vroče stvari na CheatCC -ju!
 • Watch Dogs: Legion Review
 • Star Wars: Equadrons Review
 • Crash Bandicoot 4: Čas je za pregled
 • Pregled Marvelovih maščevalcev
 • Tony Hawk's Pro Skater 1+2 Pregled
 • Madden NFL 21 Pregled
 • Mario Kart v živo: Pregled domačega kroga
 • 10 najbolj čudnih iger rit (ki nekako delujejo)
 • Pregled WWE 2K Battlegrounds
 • Pregled NBA 2K21
 • 5 razlogov, zakaj bo PS5 zmagal (in 5 razlogov, zakaj ne bo)
 • Pregled EA Sports UFC 4