Paintball na turnirju Grega Hastingsa

Strateški priročnik

Pregled

Način goljufanja

Med turnirji za enega igralca se lahko vklopijo ali kupijo naslednje možnosti, če imate igralca s polnim maksimumom po ceni 25 točk izkušenj: 'Način Boga', 'Počasno gibanje' in 'Dodatne nalepke za ekipe'. Do vseh teh možnosti dostopate v arkadnem načinu tako, da odprete meni »Moj znak« in pritisnete belo, ko je vaš predvajalnik maksimalen. Poleg tega, če boste na vsakem turnirju prvi, boste lahko izbrali dve od treh možnosti. Opomba: To ne bo delovalo, če uporabite trik 'Pridi na vrh turnirjev', da prideš do finala katerega koli turnirja; izbrali boste lahko le eno od treh možnosti.

Izberite enega profesionalnega igralca v načinu za enega igralca

Pojdite na zaslon 'My Character', nato pridržite Levo Analogno palico Levo ali Levo Analogno palico Desno, medtem ko se dotaknete Y. To bo spremenilo vaš lik v katerega koli profesionalca po vaši izbiri. Druga možnost je, da držite levo analogno palico levo in pritisnite belo. Opomba: To ne bo delovalo, če je vaša statistika največja; Pro Players morajo biti tudi 'odklenjeni'.

Vsi liki

Igrajte vse turnirje v načinu za enega igralca in se uvrstite med prve tri v vsakem dogodku, da odklenete vse znake.

Bronasta očala in marker

Med turnirji v profesionalni seriji boste prejeli bronasta očala in bronasto oznako za prvo mesto na prvih dveh turnirjih.

Srebrna očala in pištola

Zmagajte na tretjem in četrtem turnirju v seriji profesionalcev in si priskrbite srebrna očala in srebrno pištolo.

Zlata očala in pištola

Zmagajte na petem in šestem turnirju v seriji profesionalcev, če želite v zlato torbo dodati zlata očala in zlato pištolo.

Eloksirano R7

Po pridobitvi bronastega, srebrnega in zlatega označevalca si ga natančno oglejte. Če pogledate dovolj blizu, je to samo eloksirani marker R7. Solid Bronze pa ni tako dober kot R7. Solid Silver in Solid Gold sta veliko boljša od R7.

Pridi na vrh turnirjev

Najprej pojdite mimo drugega turnirja za novince. Nato tik pred začetkom polfinala ali finala tega turnirja igro shranite. Preden jo dejansko igrate, lahko vidite, na kateri ravni boste igrali. Pritisnite belo in igro morate shraniti. Nato se vrnite na turnir, na katerem ste bili prej. Zdaj bi morali biti v polfinalu ali finalu, kjer ste bili prej (mimo drugega turnirja novincev petih moških.

Pojdite iz polja z mrežo in ustrelite ljudi

Na kateri koli tekmi, vključno z Xbox Live, med igranjem igre pojdite gor in se čim bolj približajte meji z mrežo. Poglejte čim dlje. Nato pritisnite B, da se potopite. Med potapljanjem pritisnite desno analogno palico navzgor, da boste pogledali navzgor. Zaslon bo zasijal, vi gledate naravnost navzgor, zaslon pa se krči. Ko se to zgodi, pritisnite levo analogno palico navzgor + desno analogno palico navzdol. Zdaj bi morali biti zunaj mreže. Ko pogledate nazaj na mrežo, je ni. Še vedno lahko ustrelite ljudi na območju mreže, vendar vas ne morejo ustreliti. Opomba: To ni enostavno in lahko zahteva nekaj prakse.

Ponovno naložite med tekom

Ko boste maksimalno izkoristili vse svoje nalaganje, se boste lahko med izvajanjem znova vrnili, zastavo vrnili ali naredili karkoli drugega.

Zakaj so nekatere igre tako prekleto zasvojene Ali ste prestari za igranje video iger? 7 najboljših športnih iger kdaj! Prekleto, to je lepo! DLC narejeno prav Lažji pogled

Ko igrate na turnirju, pritisnite levo ali desno na D-padu, da vidite levo ali desno.

Brskajte po pesmih

Med igranjem igre pritisnite belo, nato pritisnite L ali R za brskanje med skladbami. Če želite zapreti brskanje po pesmi, znova pritisnite belo. Opomba: V tem času igra ni zaustavljena, zato bi vas lahko ustrelili.

Dodatni logotipi

Če izberete možnost dodatnih logotipov s 25 izrazi, boste imeli na izbiro naslednjih šest logotipov:

  Medved s cvetjem po imenu srčkan.
  Žoga v ognju
  Ženska s pištolo za paintball po imenu Mudflap
  Glava lobanje
  Tiki fant
  Okrogla zastava ZDA
Rollie

Držite L, pritisnite A, nato pritisnite navzdol, dokler ne ležite. Nato hitro spustite L in držite L. Če ste naredili pravilno, se bo pištola premaknila v eter zgoraj levo ali desno od zaslona.

Račji ​​sprehod

Držite L, pritisnite A, nato pritisnite navzdol, dokler ne pokleknete (ne ležite). Nato spustite L in držite L. Če je pravilno izvedeno, se bo pištola premaknila v zgornji levi ali desni del zaslona.

Zareza torza

Z desno analogno palico poglejte čim dlje, nato se potopite (pritisnite B) in hkrati poglejte navzdol. Ko ste na tleh, spustite dol in počasi boste potonili.

Zamrzni igro

V načinu za enega igralca pojdite na 'Team Manager'. Pritisnite Y namesto A, če si želite ogledati eno od podrobnosti vašega predvajalnika. Ko je znak izbran, se hitro dotaknite Y in pritisnite Levo Analogna palica Levo. Igra se bo zamrznila in za izhod boste morali znova zagnati Xbox.