Zlate opeke in drugo zbirateljsko blago

Zlata opeka 1- Milijonski žrebec

Ta opeka zahteva, da v tej sobi zberete milijon čepov.

*** POMEMBNO *** - Izklopite VSE multiplikatorje in dodatne učinke (ta Stud Attract je lep, vendar vam prepreči, da bi dobili tudi to opeko).

Noben od multiplikatorjev tako ali tako ne deluje v tej sobi, vendar jih zaradi varnosti izklopite. Stud Attract je prijeten, vendar se zdi, da ga tudi ustavi pred drstitvijo.

To nam je uspelo brez dodatnih učinkov in vse v istem teku (ne da bi zapustili sobo). Za to je dovolj čepov. Če želite malo pomagati, zberite vse druge zlate opeke v tej sobi, nato pa odidite in se vrnite. Kjer je bila Zlata opeka, se bo namesto nje pojavil vijolični čep.

Poskusite z drugimi metodami in / ali kombinacijami, vendar na ta način vemo, da deluje.

Zlata opeka 2- Torej Rešetka

To zlato opeko lahko najdete v stenskem odzračevalniku ob strani prostora na ravni tal. Za prebadanje vijakov je potreben znak toplotnega žarka.

Zlata opeka 3- BLEŠČATI !

V bližini vrat sobe (ne območnega portala) je mavrični valj lego in knjiga, ki tvori rampo (to bomo uporabili kasneje). V notranjosti valja je zlata opeka.

Zlata opeka 4- Kukavica v oblaku

Zraven portala za območje na levi je škatla s točko prijemala. Pripeljite in dokončajte vse gradnje, da se v škatli pojavi zlata opeka.

Zlata opeka 5- Izvrzi

Levo od območnega portala je računalniški stolp. Na dnu tega je točka krampanja. Odprite pladenj za CD in ustvarite zlato opeko.

Zlata opeka 6- Ribiči

Na vrhu računalniške mize in levo je akvarij. Znotraj akvarija je zlata opeka.

Zlata opeka 7- Samo za svingerje

Na vrhu računalniške mize in na desni je vrsta akrobatskih točk, ki vodijo navzgor in na koncu je Zlata opeka. Druga možnost je, da le poletite in ga dobite.

Zlata opeka 8- past za miško

Levo od računalnika dokaj visoko je polica. Na vrhu je zvočni sistem z avtomobilom na vrhu. Potisnite avto navzdol in podrl bo nekaj knjig, ki bodo padle v koš. Znotraj koša se bo pojavila zlata opeka.

Zlata opeka 9- Bugatti Veyron (Ne resno, gre hitreje kot Superman)

Ko je avto na tleh (glejte pasjo miško zgoraj), vstopite vanj in potujte po sobi v smeri urinega kazalca. Nedaleč od avtomobila je črta na tleh. Ta linija bo začela dirko za eno osebo z drstenjem čepkov, ki vam bo pokazala, kam iti. Premikanje v smeri urinega kazalca vam bo omogočilo navigacijo po skoku. Ko končate krog, se bo zlata opeka drstila nedaleč od štartne/ciljne črte.

Zlata opeka 10- Vemo, kaj storiti

V kotu sobe, blizu postelje, je škatla za igrače. Na vrhu škatle za igrače je Zlata opeka