Svetišče Firelink

Svetišče Firelink služi kot primarno počivališče za Dark Souls 3. Skozi igro se boste vedno znova vračali, da bi izravnali svoj značaj, kupovali in prodajali predmete, izboljšali statistiko orožja ali bučke, spoznali poznavanje iger itd. Ko na svojih potovanjih naletite na več NPC -jev, se bodo nekateri tu nastanili in vam na nek način pomagali pri potovanju. Sprva boste imeli dostop do naslednjih NPC -jev za interakcijo.

Gasilec : Ob ognju Firelink Shrine Bonfire je Fire Keeper. S tem NPC -jem lahko zamenjate duše, da izravnate svoj značaj. Pametno se je vedno znova vračati k njej, da izravnaš svoj značaj, ko zbereš več duš, namesto da kopičiš veliko duš, le da jih izgubiš po smrti.

Hawkwood : Sedi na stopnicah blizu kresa. Pogovorite se z njim, da pridobite Strni gesta.

Služabnica svetišča : Ko sedete na stolu na hodniku, boste našli tega NPC, ki prodaja predmete za duše. Prav tako bo kupovala vaše predmete z dušo. Najdete lahko predmete, kot so orožje in oklepi, popravljate tudi praške, žerjavico, kosti proti domu itd. Opazili boste tudi, da ima stolpni ključ, ki stane približno 20.000 duš. Zaenkrat vam zaradi tega ni treba skrbeti.

Kovač Andre : Kovač se trudi po hodniku mimo Služkinje svetišča. Imeli boste možnost, da Okrepite (izboljšajte škodo) svojega orožja z uporabo Titanitni drobci in Infuzija (dodajte elementarne učinke) z njimi Dragulji . Lahko popravi vaše predmete in Okrepite steklenice Estus (povečanje števila uporab Flask). Lahko dodelite tudi steklenice Estus, to pomeni, da lahko steklenice Estus spremenite v Ashen Estus Bučke ali obratno. To je lahko v pomoč, če potrebujete več ene vrste bučke, odvisno od vašega sloga igre. Nekajkrat se pogovorite z njim, da pridobite Ura! gesta.

Ludleth of Courland : Sedi na prestolu v zgornjem nivoju. Za pogovor z njim se boste morali povzpeti po stopnicah in se sprehoditi okoli njegovega prestola. Pogovorite se z njim, če želite izvedeti nekaj.

Firelink Shrine Bonfire : Od tu lahko Potovanje na druge kresove, ki ste jih prižgali na poti. To svetišče bo kot destinacija na voljo pri drugih kresovih in je primarni kres, na katerega se boste pogosto vračali. Dostopate lahko do svojega škatla za shranjevanje iz tega svetišča (ne želijo nositi prevelike teže) oz Attune tvoje uroke. Firelink Shrine Bonfire omogoča tudi kurjenje Undead Bone Shards ki jih zbirate med igro; to izboljša učinkovitost steklenic in poveča količino HP ali FP, ki se napolni z vsako uporabo.

Ko se pogovorite z NPC -ji, uporabite Firefire Shrine Firefire Potovanje do Visoki lotriški zid in nadaljujte pot.