Dead by Daylight dobi žago DLC

Mrtvi ob dnevni svetlobi

Mrtvi ob dnevni svetlobi dobiva nov DLC z nepričakovanim znanim naslovom, Videl . Ta čudovit križanec bo igri dodal nov zemljevid, preživelega in morilca. The Videl Poglavje je že na voljo in stane 6,99 USD. To se zdi poštena cena za nekatere neverjetno grozljive nove dodatke.

Začnimo z zemljevidom. Mrtvi ob dnevni svetlobi 's Videl zemljevid se imenuje Gideon Meat Plant, in to je dom našega nevarnega novega morilca. Medtem ko so ga nekoč uporabljali za ubijanje in predelavo živali za hrano, zdaj ta smrt daje povsem nov pomen. The Videl Morilec kapitlja pripelje svoje žrtve sem, da preizkusijo njihovo moč in jih po možnosti pustijo umreti.

Zadevni morilec je vedno prepoznavni Prašič iz Videl vesolje. Prašič je Jigsawov bolj razpoloženi in bolj smrtonosni ščitnik. Za razliko od Jigsawa, ki se odloči preprosto preizkusiti voljo človeštva do preživetja, Prašič uživa v smrti. Zaradi tega je Prašič vrednejši nasprotnik Mrtvi ob dnevni svetlobi . Tisti, ki prevzamejo položaj morilca, bodo dobili tri ugodnosti, aktivno sposobnost in možnost, da svoje žrtve preizkusijo z pasti za medvede. Praginove tri ugodnosti so Hangman's Trick, Surveillance in Make Your Choice. V skladu s tem, Hangman's Trick omogoča prašiču, da spremeni Hooks, da se hitro popravi po sabotaži ali žrtvovanju. Prašič se bo zavedal tudi, ko se žrtve začnejo igrati s Trnki. Nadzor je sposobnost aure, ki omogoča prašiču, da vidi zadnje aure generatorjev. Nazadnje, naredi svojo izbiro, vpliva na izpostavljeni status na preživele, ki prijatelja rešijo s kljukic 32, 40 ali 48 metrov od vas (za 60 sekund). Prašičeva aktivna sposobnost omogoča igralcu morilcu, da se skrije in izvede napad iz zasede.

Nazadnje, a vsekakor nenazadnje, je možnost, da Prašič uporablja pasti za povratne medvede. Ti bi morali biti precej znani Videl oboževalci. Preživeli, ki imajo nameščeno past za obratnega medveda, bodo morali poiskati zemljevid za škatle za sestavljanke, od katerih bo eden vseboval ključ, ki ustreza njihovi pasti. Medvedji pasti se sprožita na dva načina: ko zmanjka časovnika ali ko igralec, ki ga nosi, gre mimo izhodnih vrat. Časovnik se zažene na pasti medveda, ko je generator dokončan. Te pasti so popolnoma smrtonosne, ko se sprožijo. Samodejno jih dajo na Dying Survivors.

Končno se je novi preživeli pridružil Mrtvi ob dnevni svetlobi za to Videl Poglavje je David Tapp. Je pameten in predan detektiv, ki želi svinjca pokončati in odpraviti norost. Ima tri ugodnosti: Tenacity, Detective's Hunch in Stake Out. Z ugodnostjo Tenacity lahko David Tapp med težkimi situacijami plazi in si hitreje opomore. Detective's Hunch je Tapp's Aura perk, ki je neposredno povezan z dokončanjem Generatorjev. Ko končate, lahko Tapp na Zemljevidih ​​vidi cilje, ki razkrivajo take stvari. Prav tako lahko za tri sekunde vidi, kje so najbližji totemi, skrinje in avre generatorjev. Nazadnje je Tapp zadnja ugodnost Stake Out. Stake Out pridobi Tapp žeton, ko stoji v polmeru ubijalskega terorja (ne v lovu) za določeno nerazkrito časovno obdobje. Ta žeton se lahko uporabi za pretvorbo dobrih preverjanj v odlične preglede spretnosti.

Če ste že zanimivi v Videl Poglavje za Mrtvi ob dnevni svetlobi , Želim ti vso srečo pri ujemanju Prašiča!

Vir: Mrtvi ob dnevni svetlobi Steam