Poglavje 2.3 - Les, železo in jeklo

Poglavje 2.3 - Les, železo in jeklo

To je vaš uvod v razred Warlord, ko prevzamete vlogo Stigandra- blefiranega brutalca, ki ste ga osvobodili iz zapora v zadnji misiji. Zdaj je stroj za uničevanje moških, ki poskuša narediti dobro.

Potrkajte po pobočju navzdol in s sesališča s pečine potresite v vodo. Na ta način boste premagali veliko sovražnikov.

Vstopite skozi glavna vrata, nato se spustite po lesenih stopnicah, da se soočite s svojim prvim predpomnilnikom.

Prečkajte mostiček na čoln, nato se odpravite proti severu in pošljite skupino vojakov, ki vas čaka. Nabijanje ščita v vodo ostaja zimzelena taktika. Ko bodo vsi mrtvi, pojdite proti severu v stavbo tukaj. Če vstopite skozi leva (ali najbolj zahodna) vrata, boste takoj videli naslednji niz zlomov.

Kar se tiče varovala, ga lahko resnično udarite v žagin list zaradi znatnih (vendar ne takoj smrtonosnih) poškodb.

Ne pozabite si vzeti trenutka, da to pozneje cenite, zabeleženo kot Opazno Saw Mill .

Zapustite mlin skozi vzhodni izhod, zakoljite pomaranče, nato poglejte navzgor na odrsko ladjo, da posnamete opazljivo Dragon Prow .

Pojdite spet proti vzhodu, skozi majhen tunel v steni.

Na skrajnem koncu mostu čaka nekaj vitezov, ki jih bodo razstrelili, vendar si najprej vzemite trenutek, da pogledate desno (ali proti jugu) in pogledate v vodo za Opazno Broken Down Yards .

Zdaj lahko greš ubiti pomaranče. Tudi v tej sobi, tik ob vratih, je še en zlomljiv predpomnilnik.

Pojdite po stopnicah levo (severno) in ubijte bližnjega zakonca, nato poglejte navzgor in desno do bližnjega (vzhodnega) stolpa, da opazujete Rune okoli stolpa .

Ko boste v celoti cenili lokalno obrtništvo, uporabite bližnji stolpni lok, da pobrusite čim več sovražnikov (opomba: z enim vijakom je mogoče ubiti več sovražnikov).

Ko vam zmanjka ciljev, odstranite sovražnike iz vratnice tukaj, tik ob svojem cilju. Tu uničite lomljive stvari, vendar še ne odpirajte vrat.

Namesto tega tecite naravnost proti jugu, do stolpa, pred katerim so stali vsi ti stražarji, preden ste jih pokosili s kupolo.

Znotraj tega stolpa in nad vhodom je zadnja opazna - Trije ščiti .

Ko se vrnete v vrata, naredite ovinek levo (zahod), da se vkrcate na ladjo, ubijete stražarje in prekinite zadnje razbitine.

Dvignite vrata, da takoj sprožite drugo zaporedje stolpov. Zagotovo jih je veliko, vendar nikoli ne zmanjka streliva in ni časovnega pritiska, zato samo ciljajte in uničite.

Končno se boš končal v premostitvenem boju, da ubiješ nekega človeka po imenu Julius. Za zabavo (vendar brez praktične nagrade) poglejte, ali jih lahko poravnate tako, da z enim polnjenjem z mosta zbijete dva fanta.

Kakorkoli jih pošljete, bo konec konca poglavja, Vikinzi pa pripravljajo izstrelitev velike flote proti vitezom, ki so jim vzeli vse samuraje.