Avatar - The Last Airbender: Into the Inferno Preview

Avatar - The Last Airbender: Into the Inferno box art
Sistem: Wii, PS2, DS Legenda ocene ocene
Razvoj: THQ St.Australija 1,0 - 1,9 = Izogibajte se 4,0 - 4,4 = Odlično
Pub: THQ 2,0 - 2,4 = Slabo 4,5 - 4,9 = Morate kupiti
Izdaja: 13. oktober 2008 2,5 - 2,9 = Povprečje 5.0 = Najboljša
Igralci: 1 3,0 - 3,4 = Pošteno
Ocena ESRB: Vsi 10+ 3,5 - 3,9 = Dobro
Zadnje poglavje
avtorja Amanda L. Kondolojy

20. avgust 2008 - Avatar - The Last Airbender je bila najuspešnejša animirana oddaja, ki je bila kdaj prikazana na Nickelodeonu. Trajal je tri sezone in pripovedoval zgodbo o dečku po imenu Aang, ki je imel nesmrtno dušo, ki mu je lahko dala posebne elementarne moči in mu dala naziv Avatar.

Posnetek zaslona Avatar - The Last Airbender: Into the Inferno

Obtožen je bil, da je svetu prinesel mir. Ker pa je Aang star komaj dvanajst let, se je to zdelo precej nemogoče opravilo. Seveda je v zgodbi veliko več, vendar je težko na kratko razložiti 61 epizod. Če še niste pogledali serije, je zelo prijetno, še posebej, če ste ljubitelj animeja. Vsekakor je to ena mojih najljubših animiranih televizijskih oddaj vseh časov in tudi eden redkih programov, ki je všeč tako otrokom kot odraslim.

Toda kot vsaka televizijska oddaja, namenjena predvsem otroškemu občinstvu, Avatar že od začetka dobiva zdravljenje z videoigrami. Prva igra Avatar je temeljila na prvi sezoni predstave in je bila pravzaprav zelo prijetna, zlasti na Wiiju. Drugi naslov The Burning Earth pa je bil nekoliko razočaran, ker je preveč poenostavil igranje za mlajšo sekto. Burning Earth se je res zdel korak nazaj za serijo video iger, vendar izgleda kot najnovejša ponovitev, Avatar - The Last Airbender: Into the Inferno, ki dela dva koraka naprej.

Če pa vas skrbi, da se standardna formula Avatar ne ujema s starimi, lahko svoje strahove zavržete. Into the Inferno bo imel še vedno enako uganko-platformo, na katero se serija tako dolgo opira. Vsi liki bodo lahko dostopali do svojih edinstvenih sposobnosti upogibanja, vi pa se boste odločili, katere znake lahko najbolje uporabite za vsako stopnjo. Struktura igre bo tokrat bolj podobna strukturi prve, z nekoliko manj linearno tvorbo. Na voljo bo tudi več možnosti brezplačnega gostovanja, ki vam bodo omogočile raziskovanje Aangovega sveta preko njegovega jadralnega letala, s katerim lahko prečkate nadzemni svet.

Posnetek zaslona Avatar - The Last Airbender: Into the Inferno

Tudi kombinirani sistem je bil nadgrajen od zadnje iteracije, da postane nekoliko zahtevnejši. Tisti, ki so igrali The Burning Earth, vedo, da so bile kombinacije 150X preveč enostavne, monotonost sheme napadov pa se je zdela dolgočasna. Kombinacije so bile v bistvu le dodatek k standardnemu napadu in v tem ni bilo nič izzivalnega ali nagrajevalnega. Na srečo bo tokrat kombinirani sistem povezal posebne napade za edinstvene kombinacije, ki bodo uporabile posebne moči in sposobnosti vsakega lika.

Resnično upam, da ta naslov prinaša iz prvega, so elementi RPG, kot sta sistem za nadgradnjo opreme in orožja. Še ena stvar, ki bi jo bilo lepo videti v tej tretji ponovitvi, je vrnitev načina bitke likov iz The Burning Earth. Vendar še ni uradne besede, ali se bodo ti elementi pojavili ali ne.

Posnetek zaslona Avatar - The Last Airbender: Into the Inferno

Ker igra izhaja za več sistemov, bodo izkušnje nekoliko drugačne, odvisno od tega, kje jo igrate. Kar zadeva različico DS, bo celoten videz igre vseboval super-deformiran slog 'chibi', ki je bil uporabljen v kratkih posebnih epizodah. Slog ni edina razlika pri različici DS. Kontrolniki bodo uporabljali zmogljivosti zaslona na dotik za vodenje različnih napadov znakov. Na primer, s pisalom boste lahko narisali pot, ki ji bo sledil Sokkin bumerang. Drugi napadi bodo uporabljali zaslon na dotik za tip nadzornega mehanizma, ki ga kliknete in kliknete.

Ko se je v začetku poletja končala serija Avatar, moram reči, da sem bil zelo žalosten, da se je končala ena mojih najljubših serij zadnjih štirih let. Zdi se, da bo Avatar - The Last Airbender: Into the Infer zadnja hura serije, zato iskreno upam, da jim bo uspelo. Če ne zaradi dobre igre, naredite to le za navijače!

Avtor: Amanda L. Sožalje
Samostojni pisatelj CCC


Lastnosti igre:

  • Igralci bodo v tej akcijski videoigri, ki temelji na zadnji sezoni zelo cenjene TV-serije, igrali kot Aang in prijatelji.
  • Nove funkcije igranja bodo igralcem omogočile interakcijo z liki iz televizijske oddaje, hkrati pa izvajale vznemirljive poteze borilnih veščin z izboljšanimi daljinskimi upravljalniki Wii, da bi premagale Fire Nation.
  • Avatar - The Last Airbender: Into the Inferno je predviden za izid v računalniškem razvedrilnem sistemu PlayStation 2, Wii in Nintendo DS.


    Posnetki zaslona / slike Diaprojekcija