Ugrabitev tujcev

To iskanje se začne takoj po prizoru. Pritisnite Q, da izberete možnosti, dokler ne izberete Tuje sonde. Zdaj pritisnite F in z očesom poiščite tujo napravo in jo kliknite, da se usmerite do nje. Zdaj lahko izberete kraj, s katerega boste odšli. Uporabite to, da se izognete oviri okoli sebe.

Pomaknite ploščo v desno, da odkrijete stekleno okno. Pognite se v ohišje s skrinjo, da boste lahko izropali njeno vsebino. Odpravite se iz ograde in pojdite na levo, kjer boste našli drugo skrinjo. Oprostite in zapustite sobo. Preden se borite proti nekaterim vesoljcem, morate na svoje orožje (-e) namestiti nekaj obližev udarcev, saj so proti njim šibki. Prav tako lahko na stene streljate plavajoče sonde in oranžne osmerokotnike, da dobite nekaj dodatne smeti, ki jo lahko prodate.

Tujci bodo postavili ovire na obeh straneh. Če želite, lahko vstopite v naslednjo sobo in vzamete nekaj predmetov iz skrinje. Ustreli velik viseči kabel, da odstreliš nekaj tujcev. Ko končate, s sondo preletite čez oviro. Ponovno uporabite sondo na modri plošči na vratih, da jo deaktivirate. Z dvigalom pojdite v kontrolno sobo.

Odprite skrinjo na svoji levi strani in se nato usmerite na ploščad na desni. Tu sta dve plošči. Plošča na levi strani nadzoruje plavajočo ploščad zgoraj, druga na desni pa spodnjo ploščad. Spustite se na spodnjo ploščad in s sondo za tujce aktivirajte modri gumb, ki bo odprl loputo na tleh in ubil enega tujca.

Vrnite se na srednjo ploščad in premaknite ploščo v desno, da premaknete ploščad v levo. Pojdite na to ploščad in lahko se odpravite na spodnjo ploščad pod cevjo. Tam upravljajte s ploščo, da aktivirate ventilator za prezračevanje na levi, da narežete in narežete nič hudega slutečega tujca.

Tokrat se odpravite do cevi in ​​se odpravite vse do desne. S sondo ustreli modro ploščo mimo pregrade, da jo odstraniš in da oropaš skrinjo. Obstaja tudi režijska polica, ki vsebuje zvočni dnevnik in nekaj predmetov. Ko jih dobite, upravljajte ploščo. Dvakrat morate pritisniti iste kombinacije gumbov in na levi strani sobe se odpre druga pot.

Ponovno se vrnite nazaj in se pomaknite navzgor do srednje ploščadi, nato pa s ploščo premaknite plavajočo ploščad v desno. Tam se prežvi in ​​oropaj skrinjo.

Vrnite se na glavno ploščad in s ploščo na levi premaknite plavajočo ploščad. Odprite, uporabite sondo na modri plošči na levi, da razkrijete skrinjo s predmeti. Pojdite desno, uporabite Cup-a-Spell na goreči krogli, da razstrelite bližnjega tujca.

Odstranite drugega tujca in pojdite mimo krogle. Pojdite na skrajno desno in pritisnite utripajoč gumb. Zdaj lahko greste v zaprto sobo spodaj s skrinjo. Zgrabite jih nazaj na ploščo, kjer ste prej razstrelili tujca. Ukrepajte tako, da odstranite oviro skrajno levo.

Pojdite tja in upravljajte ploščo. Morate slediti istim barvno označenim pritiskom na gumbe. Vendar se boste dvakrat srečali z zelo zapletenimi kodami. Ne skrbite, saj boste končno dobili zelo preprosto kodo. S tem odstranite pregrado v glavni sobi poleg dvigala.

Zlomljen zaslon je, na katerega lahko ustrelite z orožjem z daljnosečnim strelom. S tem odstranite tujca pod njim. Ko končate, se soočite s sovražniki. Tujec stražar je trden pankrt in lahko povzroči krvavitev. Ne poskušajte odstraniti tega debuffa in se raje osredotočite na zdravljenje sebe. Ko jih odstranite, zaženite ploščo in se vrnite na območje zadrževanja.

Preden se združite z Randyjem, pojdite skrajno levo in tam oropajte skrinjo. Na skrajni levi je tudi prostor, ki zahteva kristal bele moči. V zaprto sobo pod zadrževalnim prostorom vodi tudi lestev. Udarite na kup smeti in se borite s potepuhom. Ta skitnica je trd oreh, zato se boste morali zanašati na Burning Damage in popolne bloke, da ga odstranite. Klobuk Tinfoil, ki ga dobite od njega, bo zelo koristen v vaši naslednji bitki.

Vrnite se k Randyju in upravljajte ploščo, da ga osvobodite. Ko konča, vas bo dodal kot prijatelja. Vzemite kristal bele moči in zapustite sobo. Tokrat pojdite levo in postavite kristal. S sondo v zadnjici aktivirajte modro ploščo in pokličite dvigalo.

Zapeljite se z dvigalom in na enem od zaslonov monitorja na desni strani odtrgnite chinpokomon. Obstaja tudi skrinja, ki jo lahko oropate. Na tej točki pripravite najboljšo opremo in orožje, nato pa shranite igro. Vstopite v pilotsko kabino in se borite s tujci.

Obrambna matrica, ki stoji za njimi, jim bo nenehno oskrbovala z različnimi oboževalci, zato je nujno, da jo najprej uničite. Ko je matrika spuščena, lahko pilote z lahkoto udarite. Po potrebi se ozdravite.

Po prizorih se boste zbudili v svoji sobi in iskanje bo končano. Pojdite dol in poglejte televizijo, če želite. Poskusite zapustiti hišo in Cartman se bo vdrl in vam dal novo nalogo.